Neler Yeni

Karbonhidrat tozu zararlimi

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Shaco

80+ Bronze
Yok hocam benim öyle bir amacım yok .Sadece 85 kilo olayım biraz da kas yeter .
30 yaşın 181boy85 kiloyum.Sana tavsiyem kilo almak için bir şey yapma. Her zaman istediğini yiyebilirsin. 2.5 sene spor yaptım sonra bıraktım şuan pişman olduğum tek şey iri olmak için aldığım kilolar. Kilo zamanı gelince zaten alacaksın kendini zorlama. Gainer 'a para verme. Protein tozunun karaciğerine verdiği zararı her gün kola vs tüketip veriyorsun zaten o kadar da korkma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
30 yaşın 181boy85 kiloyum.Sana tavsiyem kilo almak için bir şey yapma. Her zaman istediğini yiyebilirsin. 2.5 sene spor yaptım sonra bıraktım şuan pişman olduğum tek şey iri olmak için aldığım kilolar. Kilo zamanı gelince zaten alacaksın kendini zorlama. Gainer 'a para verme. Protein tozunun karaciğerine verdiği zararı her gün kola vs tüketip veriyorsun zaten o kadar da korkma.
Hocam ben kolayı da ayda yılda 1 anca içiyorum.Daha yeni tartıldım da spora başladığımdan beri (3 hafta oldu) 4kg almışım .Bence iyi gibi.3-4 gün daha devam edeceğim eğer aynı oranda artıyorsa almayacağım ama artmazsa alacağım galiba

Shaco

80+ Bronze
Hocam ben kolayı da ayda yılda 1 anca içiyorum.Daha yeni tartıldım da spora başladığımdan beri (3 hafta oldu) 4kg almışım .Bence iyi gibi.3-4 gün daha devam edeceğim eğer aynı oranda artıyorsa almayacağım ama artmazsa alacağım galiba
Hızlı kilo almanın şöyle bir dezavantajı daha var deri çatlakları. 3 haftada 4 kilo aldıysan zaten ekstra karbonhidrat almana gerek yok. Ağır Yaşamlar'a katılma gibi planın varsa bilemiyorum ama şuan olduğu devam et bence. Kilona takılma hiç bi zaman görüntüne ilerlemene bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Hızlı kilo almanın şöyle bir dezavantajı daha var deri çatlakları. 3 haftada 4 kilo aldıysan zaten ekstra karbonhidrat almana gerek yok. Ağır Yaşamlar'a katılma gibi planın varsa bilemiyorum ama şuan olduğu devam et bence. Kilona takılma hiç bi zaman görüntüne ilerlemene bak.
Evet sırtımda catlaklar oluştu ama bu sıkıntısını görmedim. Teşekkürler hocam

Shaco

80+ Bronze
Evet sırtımda catlaklar oluştu ama bu sıkıntısını görmedim. Teşekkürler hocam
O çatlaklar çok hızlı kilo alınca oluşuyor ve hayatının sonuna kadar taşıyorsun o nedenle gelişimin için acele etme ve hızlı kilo almaya çalışma. Başarılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
O çatlaklar çok hızlı kilo alınca oluşuyor ve hayatının sonuna kadar taşıyorsun o nedenle gelişimin için acele etme ve hızlı kilo almaya çalışma. Başarılar
Hayatımın sonuna kadar oluyormu? Neeeee.Bana geçiyor demişlerdi

Shaco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Geçiyor dedikleri ilk gün olduğu gibi belirgin olmamasındandır. Google'a vücut çatlağı yaz bak en son haline anlayacaksın.
Yapacak bir şey yok gibi gözüküyor o zaman .Allah'tan kolumda falan değil sırtımda da pek gözükmüyor

Top Bottom