_rojhat__özgen
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Bu şekilde satabilir miyim sizceiç panel kırıldı galiba saçma bir fiyat çıkabilir ucuza çıkarsa 2. ekran olarak kullanabilirsin
18 inç antikayı ne yapıcan Allah aşkına ?Kardeşim oyunda sinirlenirken suluk fırlatması sonucu monitörüm kırıldı Asus marka 60hz 18inç monitör kullanıyordum şimdi AOC 24G4XE modelini itopyadan 4300tl ye sipariş ettim eski monitörü tamir etmeli miyim buna değer mi sizce tamiri ne kadar tutar
Oyundayken DC mesajları için alt tab yapmamak için felan diye düşündüm18 inç antikayı ne yapıcan Allah aşkına ?
çok zor hocamBu şekilde satabilir miyim sizce
sağlam bi dayakKardeşim oyunda sinirlenirken suluk fırlatması sonucu monitörüm kırıldı Asus marka 60hz 18inç monitör kullanıyordum şimdi AOC 24G4XE modelini itopyadan 4300tl ye sipariş ettim eski monitörü tamir etmeli miyim buna değer mi sizce tamiri ne kadar tutar
Tamir ettirmeye değmez at çöpeKardeşim oyunda sinirlenirken suluk fırlatması sonucu monitörüm kırıldı Asus marka 60hz 18inç monitör kullanıyordum şimdi AOC 24G4XE modelini itopyadan 4300tl ye sipariş ettim eski monitörü tamir etmeli miyim buna değer mi sizce tamiri ne kadar tutar
Dövmelisin sonrasında da yenisini almalısın at geç çöpe tamiri kendi parasını geçerKardeşim oyunda sinirlenirken suluk fırlatması sonucu monitörüm kırıldı Asus marka 60hz 18inç monitör kullanıyordum şimdi AOC 24G4XE modelini itopyadan 4300tl ye sipariş ettim eski monitörü tamir etmeli miyim buna değer mi sizce tamiri ne kadar tutar
Eğer istanbul da yaşıyorsan sana daha iyi bir önerim var kadıköy yazıcıoğluna git orda uygun fiyatlı asus monitör satıcıları var , onlara bakmak isteyebilirsin en kötü 1000 - 1500 karın olurKardeşim oyunda sinirlenirken suluk fırlatması sonucu monitörüm kırıldı Asus marka 60hz 18inç monitör kullanıyordum şimdi AOC 24G4XE modelini itopyadan 4300tl ye sipariş ettim eski monitörü tamir etmeli miyim buna değer mi sizce tamiri ne kadar tutar
Çöpe at geçKardeşim oyunda sinirlenirken suluk fırlatması sonucu monitörüm kırıldı Asus marka 60hz 18inç monitör kullanıyordum şimdi AOC 24G4XE modelini itopyadan 4300tl ye sipariş ettim eski monitörü tamir etmeli miyim buna değer mi sizce tamiri ne kadar tutar