doktoru dinlemeyip buraya yazmanZararlı dedi. Kalp doktorunun bunu söylemesi beni endişeye düşürdü.
Ama medicalpark gibi büyük hastanelerin siteleri de doğru kullanımında zararlı olmadığını söylüyor.Yıllarca eğitim almış ve bir yerde doktor olan birisi bunu söylüyorsa doğru söylüyor diye hiç düşünmedin mi Caner?
Zararlı dedi. Kalp doktorunun bunu söylemesi beni endişeye düşürdü.
Protein tozunu kendisi zararlı değildir. Sabah yediğin yumurtadan, tavuktan aldığın protein den farkı yoktur. Marketten alınan çoğu konserve besinler emin ol daha zararlıdır. Tabi hastalığın vs. varsa doktorunu dinlemeni tavsiye ederim.Zararlı dedi. Kalp doktorunun bunu söylemesi beni endişeye düşürdü.
tabii ki herşeyin fazlası zararlı.Ama medicalpark gibi büyük hastanelerin siteleri de doğru kullanımında zararlı olmadığını söylüyor.
hASTALIĞIM YOK.Protein tozunu kendisi zararlı değildir. Sabah yediğin yumurtadan, tavuktan aldığın protein den farkı yoktur. Marketten alınan çoğu konserve besinler emin ol daha zararlıdır. Tabi hastalığın vs. varsa doktorunu dinlemeni tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabii ki herşeyin fazlası zararlı.
Hastalığın yoksa cahil doktorlarımızı dinlemene gerek yok, sana önerim bu hakkında yabancı makaleler okuman.hASTALIĞIM YOK.
Sen o kadar sene oku, o kadar kişi arasından dereceyle tamamla ama the silverton diye biri gelsin ve doktorlara cahil desin.Hastalığın yoksa cahil doktorlarımızı dinlemene gerek yok, sana önerim bu hakkında yabancı makaleler okuman.