Neler Yeni

Kardiyoloji doktoru protein tozu kullanma dedi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Zararlı dedi. Kalp doktorunun bunu söylemesi beni endişeye düşürdü.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,982
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz

• Kalp Hastalıkları: Protein tozu, vücutta protein miktarının birden artmasına neden olabildiğinden, kalbin yorulmasına, kalp büyümesine yol açar. Ürün içeriğinde yer alan yağ miktarına bağlı olarak diğer kardiyovasküler hastalıkların ortaya çıkmasında rol oynayabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Protein tozunu kendisi zararlı değildir. Sabah yediğin yumurtadan, tavuktan aldığın protein den farkı yoktur. Marketten alınan çoğu konserve besinler emin ol daha zararlıdır. Tabi hastalığın vs. varsa doktorunu dinlemeni tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama medicalpark gibi büyük hastanelerin siteleri de doğru kullanımında zararlı olmadığını söylüyor.
tabii ki herşeyin fazlası zararlı.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Protein tozunu kendisi zararlı değildir. Sabah yediğin yumurtadan, tavuktan aldığın protein den farkı yoktur. Marketten alınan çoğu konserve besinler emin ol daha zararlıdır. Tabi hastalığın vs. varsa doktorunu dinlemeni tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki herşeyin fazlası zararlı.
hASTALIĞIM YOK.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Protein tozunun bir zararı yoktur tabii ki dozunda kullanıldığı sürece, hastalığın vs. yoksa kullanılmasında bir sakınca görmüyorum.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Toz türü şeyden sağlık beklemek saçmalık tabii ki de zararlı. Bazılarıda herbalife tozlarını kullanıp zayıflamaya çalışıyor tanıdık nefroloji doktoru böbreklere zarar verdiğini söyledi.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Mete C. E.
Bunun cevabını sadece o doktor verebilir,
Size ne muayene veya ne testi yapıldı?
Belki değerleriniz düşük veya yüksek ya da şu an sorun olmayan ama spor & protein tozu vs. İle sorun olabilecek bir sorununuz var.

Kuru kuru protein tozu kullanmayın, dediğini sanmıyorum doktorun.

Sağlığınıza şu ilaç şunda yaradı dur bende alayım veya şu ilaç gribi kesiyor, alayım ne olacak ki kafasında müdahale ederseniz, eninde sonunda acillik olursunuz. İlaç sektöründe çalışan birisi olarak sadece şunu diyeyim, doktor yazmadan, önermeden ilaç kullanmayın ve tedavi yöntemi hakkında kafanızda soru işareti varsa ya o doktora sorun ya da başka bir doktora gidin.

Top Bottom