Neler Yeni

Kargo bekleme gerginliği

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
Kargo beklerken sürekli gerginlik içinde bekliyorum yarım saatte bir kontrol ediyorum, tabi bu durum aldığım ürüne göre değişiyor mesela ekran kartı siparişi verdim, dün saat 7-8 gibi yola çıkmış ama hala bir güncelleme yapılmadı, firmayı arıyorum onlar da aynısını diyor falan filan. Benim gibi takıntılı olan var mı?

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Fatih Öztütk
En çok sevdiğim gerginlik teslim aldıktan sonraki mutluluk

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
yunusemre
Kargo beklerken sürekli gerginlik içinde bekliyorum yarım saatte bir kontrol ediyorum, tabi bu durum aldığım ürüne göre değişiyor mesela ekran kartı siparişi verdim, dün saat 7-8 gibi yola çıkmış ama hala bir güncelleme yapılmadı, firmayı arıyorum onlar da aynısını diyor falan filan. Benim gibi takıntılı olan var mı?
eger urun ufak bıseyse ve cok onem tasımıyosa 1 hafta sonrada getırse umrumda olmaz ama gecen hafta 2 aydır almak ıstedıgım bır urunu aldım kargo sabah 10 da dagıtıma cıktı dıye mesaj attı saat 1 e kadar telefona baktım sureklı :d

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eger urun ufak bıseyse ve cok onem tasımıyosa 1 hafta sonrada getırse umrumda olmaz ama gecen hafta 2 aydır almak ıstedıgım bır urunu aldım kargo sabah 10 da dagıtıma cıktı dıye mesaj attı saat 1 e kadar telefona baktım sureklı :d
Usta yıllardır almak istediğim şeyi almışım beni düşün yani birde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğunun batısında oturuyorum bazen transfer merkezine, Erzuruma gidiyor kargo ama çoktan sisteme girerlerdi, hala girilmedi..
Kargomu düşünmeden edemiyorum.. 😥

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Kerem Mungan
Hocam eskiden bir şey satın aldığımda -ki o kadar büyük bir şey olmasına gerek yok,kıytırık bir mousepad için bile aynısını yaşıyordum-heyecandan sürekli takip sayfasına bakardım hatta sık sık bakmaktan takip numarasınız ezberlerdim.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eskiden bir şey satın aldığımda -ki o kadar büyük bir şey olmasına gerek yok,kıytırık bir mousepad için bile aynısını yaşıyordum-heyecandan sürekli takip sayfasına bakardım hatta sık sık bakmaktan takip numarasınız ezberlerdim.
Aynı durumdayım şuan hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,212
Üyeler
163,127
Son üye
Thwror
Top Bottom