Kargo geldikten sonra kaç saat virüsün etkisiz hale gelmesini beklemeliyim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kargo gelecek kaç saat beklemeliyim?
kargoyu açıyorsun içindekine elini sürmeden sonra poşeti direk çöpe sonra elini yıkıyorsun üstüne kolanya sürüyorsun içindeki ürün zaten en aşşa 2 gündür paketin içinde genede için rahat etmezse onuda bi kolonyalı bezle sil kullan artık bir şey olmaz.

Hocam cidden böyle mi düşünüyorsunuz? Çok saçma bir bakış açıkçası.

@azardandona @Rambo Bıçağı
az araştırın virüsün bir ortamda yaşayabilmesi için bir canlı vücuduna ihtiyacı vardır bilim adamları ikiye ayrılır virüs canlıdır virüs cansızdır diye kolinin üstünde virüs yaşayamaz ee tabi bundan da anlamazsanız cahil ile cahil olamam
Boşver,anlamayolar hele @RevDeisDou dan beklemezdim.
.

kargoyu açıyorsun içindekine elini sürmeden sonra poşeti direk çöpe sonra elini yıkıyorsun üstüne kolanya sürüyorsun içindeki ürün zaten en aşşa 2 gündür paketin içinde genede için rahat etmezse onuda bi kolonyalı bezle sil kullan artık bir şey olmaz.
Poşeti kimsenin dokunamayacagi yere koyucagim garanti vb durumlar için lazim olur.

Mousepad kutuda gelmiyor çamaşır makinesine atmayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mecbur.

Doru aynen.
Yok hocam sıfır ürün makineye atılırmı onuda açın balkona asın en iyisi 1-2 gün dursun makineye atmayın sıfır ürün yüzeyi eskir.

Yok hocam sıfır ürün makineye atılırmı onuda açın balkona asın en iyisi 1-2 gün dursun makineye atmayın sıfır ürün yüzeyi eskir.
Eldiven takicam zaten ölü piksel,win felanfelan hallederim 1 gün beklerim sorun olmaz ozaman.

doru kardeşim bu yüzden türkiye de yaşıyosun sen
Seni direk yoksayıyorum boşuna yazmakla uğraşma.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri