Kargom hangi tarihte gelir

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
469
Merhaba dostlar bir siparişim var Hepsiburada aldım teslimatı 5 Eylül cuma diyor bugün Aras kargoya verildi onlarda 4 Eylül Perşembe diyor sizce hangisi doğru bugün gelirmi yani assagiya kargo şirketinin görsellerini bırakıyorum

Ekler

• 1000017502.webp
    1000017502.webp
    81.7 KB · Hit: 39
  • 1000017500.webp
    1000017500.webp
    148.5 KB · Hit: 36
Merhaba dostlar bir siparişim var Hepsiburada aldım teslimatı 5 Eylül cuma diyor bugün Aras kargoya verildi onlarda 4 Eylül Perşembe diyor sizce hangisi doğru bugün gelirmi yani assagiya kargo şirketinin görsellerini bırakıyorum
Trafik den dolayı bir düşüp yükseliyor olabilir siz 6 7 Eylül bekleyin 5 Eylül gelirse şansına ☺️

umarım küçük bir ürün almamışındır

ordaki yazılandan erken de gelebilir geçte. değişiyor

saat küçük bir kutuda gelir özensiz dağıtıma çıkar araya kaynar belki tahminen 5 gün sürer gelmesi ben kendimden söyleyeyim bir flash bellek satın almıştım içinde özel dosyalar vardı gelmesi nerdeyse 1 hafta oldu gidip kendim aldım bu Türkiye deki kargo şirketlerinden nefret ediyorum

saat küçük bir kutuda gelir özensiz dağıtıma çıkar araya kaynar belki tahminen 5 gün sürer gelmesi ben kendimden söyleyeyim bir flash bellek satın almıştım içinde özel dosyalar vardı gelmesi nerdeyse 1 hafta oldu gidip kendim aldım bu Türkiye deki kargo şirketlerinden nefret ediyorum
sabah 12.30 gibi elime ulaştı kargo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,183
Üyeler
185,038
Son üye
Albatros6417
Geri