ahmetkoklu
80+
- Reaksiyon skoru
- 167
18 yaşındayım lise yeni bitti video animasyon islerinde kendimi gelistiriyorum logo animasyonu karakter animasyonu vb. Portfolio aşamasındayım. Lise hayatım boyunca bu işlerle çok uğrasamadım eve geldigim gibi derse bakip yatiyordum. Az bakabiliyordum. Lisenin bitmesini bekliyordum bi işler için. Ve bu 3 aylık yaz tatilinde evden çikmayip full kendimi gelistirmeye ve daha profesyonel icerikler için uğrastim. Ailem 'para kazanmiyorsun niye ugrasiyorsun' dedigi için işte aramaya calisiyordum. Ama tam portfoliomu oturtamadigim için musterilere sunmuyordum iceriklerimi sonra sunacağım. Eskiden iyi meblalar kazandigim oldu. Bu alan dışında. Neyse konu şu simdi universite tercihi yapmadım 1 yıl evdeyim. Ve bu süre boyunca ailemde dediği için günün 6 7 saati kpss calisacagim. Alım yapilacakmiş temizlik gorevlisi vb. Olursam 35 40 bin tl maaş veriyorlar. Onun için memur olmami aşırı derecede istiyorlar. Ve bir yandanda bu interbet işleri ile ilgilenmemi istiyorlar.
Yani şu an yıl 21 oğustos 2025, ve 2026 nın yaz ayına kadar,
Sabah saat 9 da kalkıp
6-7 saat kpss
6-7 saat internet işleri
İle uğraşacagım.
Sabahtan akşama kadar bu sekilde...
Sosyal çevrem sıfır olduğu için kimsede arayıp sormayacak.
Uzun suredir ugrasiyorum ve iyi bir seviyedeyim. Ama 1 yılın sonunda yani 19 yaşında yaşına göre çok iyi bir video animatör olmayı hedefliyorum. Sabırlı bir insanim. Sizce nasıl?
Yani şu an yıl 21 oğustos 2025, ve 2026 nın yaz ayına kadar,
Sabah saat 9 da kalkıp
6-7 saat kpss
6-7 saat internet işleri
İle uğraşacagım.
Sabahtan akşama kadar bu sekilde...
Sosyal çevrem sıfır olduğu için kimsede arayıp sormayacak.
Uzun suredir ugrasiyorum ve iyi bir seviyedeyim. Ama 1 yılın sonunda yani 19 yaşında yaşına göre çok iyi bir video animatör olmayı hedefliyorum. Sabırlı bir insanim. Sizce nasıl?