Neler Yeni

Kas Seğirmesi Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Dmdmdm
Arkadaşlar kas seğirmesi yaşayan varmı bende 1-2 senedir çok sık oluyor als diye bir hastalık var ve beni korkutuyor sizlerde oluyormu ?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Hocam bizi bırakıp hastaneye felan gitmeliniz.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Arkadaşlar kas seğirmesi yaşayan varmı bende 1-2 senedir çok sık oluyor als diye bir hastalık var ve beni korkutuyor sizlerde oluyormu ?
Göz seğrimesinden bahsediyorsan yaklaşık 3 ay önce kadar bende de olmaya başlamıştı ve çok uzun sürmüştü, durmuyordu. Öncelerden de ara ara oluyordu ama max 1-2 gün sürüyordu. Bu olan da uzun bir süre sürdü ve yaklaşık 1 ay içinde geçti kendiliğinden

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Dmdmdm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Göz seğrimesinden bahsediyorsan yaklaşık 3 ay önce kadar bende de olmaya başlamıştı ve çok uzun sürmüştü, durmuyordu. Öncelerden de ara ara oluyordu ama max 1-2 gün sürüyordu. Bu olan da uzun bir süre sürdü ve yaklaşık 1 ay içinde geçti kendiliğinden
genel gözde olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.uzmandoktor.net/kas-segirmesi
Bi okuyun hocam baya bi korkunuz varsa doktora gidin.
tşkler

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Doktora gidin.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Kaslarda seğirmeler ve kramplar meydana gelebilir. Ancak bu, kas seğirmesi olan herkesin ALS olduğu anlamına gelmez, hatta tam tersi kas seğirmeleri genellikle masumdur ve stres, yorgunluk, uygunsuz beslenme-diyet gibi sebeplerle ortaya çıkar. Diyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Dmdmdm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaslarda seğirmeler ve kramplar meydana gelebilir. Ancak bu, kas seğirmesi olan herkesin ALS olduğu anlamına gelmez, hatta tam tersi kas seğirmeleri genellikle masumdur ve stres, yorgunluk, uygunsuz beslenme-diyet gibi sebeplerle ortaya çıkar. Diyor.
bende anksiyete var umarım ondandır

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Kas seğirmesi oluyor diye als olmuş olmazsin herkes de zaman zaman olabilir. Yorgunsundur streslisindir veya beslenme alişkanliğin bozuktur kas seyrilmesi olabilir. Ama 2 sene çok uzun bir süre o yüzden bir hekime başvurmaniz sizin açınızdan iyi olacaktir.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Hocam korkudan önce hemen doktora gidin sağlık bu saçma sapan şeylerle uğraşılmaz bir şey değil biz burdayız kapınızın kronik sorunlu ssd değilki yardım edelim bence hiçbirşey yapmadan internet vb doktora gidin

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Dmdmdm
Hocam korkudan önce hemen doktora gidin sağlık bu saçma sapan şeylerle uğraşılmaz bir şey değil biz burdayız kapınızın kronik sorunlu ssd değilki yardım edelim bence hiçbirşey yapmadan internet vb doktora gidin
:D tşkler hocam keşke kronik sorunlu ssddiyle gelsem

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları