Bir pc topladım işlemci hariç gerekli tüm bileşenler hazır birleştirdim deneme amaçlı kasayı çalıştırmak istedim (sistemi değil) sadece tepki verecek mi (fanlar fln çalışacak mı) diye kontrol etme amaçlı işlemci olmadığı için mi tepki vermiyor acaba
işlemci olmadan hiç bir şey çalışmaz, fanları psuya takıp çalıştırabilirsiniz amaBir pc topladım işlemci hariç gerekli tüm bileşenler hazır birleştirdim deneme amaçlı kasayı çalıştırmak istedim (sistemi değil) sadece tepki verecek mi (fanlar fln çalışacak mı) diye kontrol etme amaçlı işlemci olmadığı için mi tepki vermiyor acaba
Açık eminim sanırım işlemci olmadığından tepki vermiyorPower supply'de ki tuşu açtığından emin misin hocam
Bende öyle düşündüm teşekkürlerişlemci olmadan hiç bir şey çalışmaz, fanları psuya takıp çalıştırabilirsiniz ama
işlemci olmasa da kasanın tepki vermesi lazım fanların açılması lazımAçık eminim sanırım işlemci olmadığından tepki vermiyor
Post automatically merged:
Bende öyle düşündüm teşekkürler
hayır, kasa tetik almaz.işlemci olmasa da kasanın tepki vermesi lazım fanların açılması lazım