Kasa hava akışına engel durum var mı?

Lahana11

80+
Reaksiyon skoru
125
ısınma açısından arkasının ve üstütünün komple açık olması mı lazım. Resimde görüldüğü gibi sıcaklığa engel olacak bi durum varmıdır
1000006809.webp
1000006810.webp

dar bir alan olduğu için size ısı konusunda eksisi olacaktır
Evet oluyor gibide 7500f işlemci var yeni kule tipi soğutucu taktım stok soğutucu ile 90 dereceleri görüyordum şimdi yük altında 75-80 dereceleri görüyorum aslında daha az olması gerekiyor diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dar bir alan olduğu için size ısı konusunda eksisi olacaktır
Üstte arkada ve önde hava kanalları var. Kasanın gözükmeyen sağ taraf komple kapalı ama

Evet oluyor gibide 7500f işlemci var yeni kule tipi soğutucu taktım stok soğutucu ile 90 dereceleri görüyordum şimdi yük altında 75-80 dereceleri görüyorum aslında daha az olması gerekiyor diye düşünüyorum
macun ve soğutucu markası kalitesi etken ayriyetten akış kötü olacağı için kasanın önü de sanırım kapalı mesh değil

Üstte arkada ve önde hava kanalları var. Kasanın gözükmeyen sağ taraf komple kapalı ama
thermalrighr assassins mi soğutucu

macun ve soğutucu markası kalitesi etken ayriyetten akış kötü olacağı için kasanın önü de sanırım kapalı mesh değil

thermalrighr assassins mi soğutucu
Taktığım bilgisayarcı kule tipi çok etki etmez dedi sıvı soğutucu alsaydın keşke diye söyledi

macunu nasıl sürdüğünüzden kalın mı ince mi sürdüğünüze kadar farklı etken var hocam grizzy macun alınabilirdi amazondan ucuz yolla içinden çıkanda çok kötü bir macun değil
Pc yi yeni aldım gamegarajdan onlar stok soğutucuya sürdüğünün üzerine birazda içinden çıkan macundan yedirdi bilgisayarcı

Taktığım bilgisayarcı kule tipi çok etki etmez dedi sıvı soğutucu alsaydın keşke diye söyledi

Pc yi yeni aldım gamegarajdan onlar stok soğutucuya sürdüğünün üzerine birazda içinden çıkan macundan yedirdi bilgisayarcı
bilgisayarcı doğru konuşmuş konuşmasına da biraz da boş konuşmuş 240mm sıvı soğutma ile bu kule tipleri yakın performans veriyor 2 sistem var elimde birinde xigmatek air killer diğerinde 240mm sıvı soğutucu var xigmatek boşta 35 derece civarı sıvı soğutma 37 yüktede kule tipi 55 65 arası sıvı soğutma 59 63 arası

Gİtme o tür yerlere raminin biri eksik değildir umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,385
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri