36k Bütçeyle Kasa İçin F/P Ürün Önerileri

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
36.000
Beyler 40k bütçem vardı 4k caugar kasa aldım kalan 36k ya kasayı doldurmak için f/p ürünler önerir misiniz?

incehesapta cuma için bekle derim geçen hafta güzel kasalar sattı lian li 207 3700tl satmıştı arada itopya indirim giriyor şuan ki düzgün indirim yok. psu dahil mi?

Bütçen kısıtlı hocam kendin toplarsan güncel sıfır sistem toplaman zor. O bütçede 5060 hazır sistemler vardı. Enucuzsistem.com ziyaret ettin mi?

Kral eğer 0 dizmek istiyordan ve nakit paran varsa ben hiç ugrasmazdim. İnce hesapta gaming gecesi bekle 39bine rtx 5090 r5 7500f ve 1rb ssdli sistem oluyor. Parasında varsa 3 taksite alirdin. Simdi 36ya ekran karti, ram. Islemci ve ssd almaya para yetmez. Kasayı iade edebiliyorsan iade edip beklemek daha mantikli. Tabi 2.el dizeceksen bilmiyorum

Kral eğer 0 dizmek istiyordan ve nakit paran varsa ben hiç ugrasmazdim. İnce hesapta gaming gecesi bekle 39bine rtx 5090 r5 7500f ve 1rb ssdli sistem oluyor. Parasında varsa 3 taksite alirdin. Simdi 36ya ekran karti, ram. Islemci ve ssd almaya para yetmez. Kasayı iade edebiliyorsan iade edip beklemek daha mantikli. Tabi 2.el dizeceksen bilmiyorum
5090??😂😅😭🤣 Bu cuma birkaç tane alayım bari, 200er kdan okuturum.

incehesapta cuma için bekle derim geçen hafta güzel kasalar sattı lian li 207 3700tl satmıştı arada itopya indirim giriyor şuan ki düzgün indirim yok. psu dahil mi?
Evet psu dahil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçen kısıtlı hocam kendin toplarsan güncel sıfır sistem toplaman zor. O bütçede 5060 hazır sistemler vardı. Enucuzsistem.com ziyaret ettin mi?
Siteye bakarım kendim toplamak istiyorum olmasa biraz daha beklerim

Bak 0 diyeceksen sadece akakceye gir en dandik ddr5 ram, ssd, ekran karti ve işlemciye bak. Emin ol ortalama DDR 5 bu 4 parca bile 37 38dir. 0 dizerim dersen pahalıya patlar. Geming gecesi, karne gunleri gibi kampanyalar bekle bence. Suan 35-40 arasi 5060 sistem bulunabiliyo. Senin ayrı ayrı piyasa degerinden alip dizecegin 47 48i bulur

Bak 0 diyeceksen sadece akakceye gir en dandik ddr5 ram, ssd, ekran karti ve işlemciye bak. Emin ol ortalama DDR 5 bu 4 parca bile 37 38dir. 0 dizerim dersen pahalıya patlar. Geming gecesi, karne gunleri gibi kampanyalar bekle bence. Suan 35-40 arasi 5060 sistem bulunabiliyo. Senin ayrı ayrı piyasa degerinden alip dizecegin 47 48i bulur
Kral bu intel b580 ekran kartı nasıl

5060dan biraz daha düşük bir ekran ksrti. 3 hafta falan önce 30bine ddr5 oem sistem olarak satılıyordu. Fp olarak düşük butceliler icin güzeldi ama şuan aynu oem cok daha pahalıya satılıyor. Eğer illa ben parca parca alicam, butcem kısıtlı dersen veya benim eski bi sistemim var ekran ksrti olarak kullanicam dersen 10.500a falan düştüğünde alinabilir ama dediğim gibi karne indirimlerini bekleyip 36 37ye 5060li oem almak daha mantikli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

YouTube da bi video var, 1 ay once çekilmişti arc 580 oem paket. Ordan videosunu izleyip karar verebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,357
Üyeler
197,876
Son üye
Canelguray
Geri