Çözüldü✓ Kasa montajsız geldi

dgn67

80+
Reaksiyon skoru
24
İncehesap Gaming gecesinden aldığım bilgisayarda montaj seçeneğini seçmiştim fakat kasa böyle geldi. Kule tipi fan yamuk duruyor. Normalde böyle mi görünmesi gerekiyor? Ayrıca bir fan takılmamış gelmiş. Yardımlarınızı rica ederim.

Ekler

• kasa.webp
    kasa.webp
    170.3 KB · Hit: 268
İncehesap Gaming gecesinden aldığım bilgisayarda montaj seçeneğini seçmiştim fakat kasa böyle geldi. Kule tipi fan yamuk duruyor. Normalde böyle mi görünmesi gerekiyor? Ayrıca bir fan takılmamış gelmiş. Yardımlarınızı rica ederim.
Fan yerinden çıkmış onu üzerinde ki tel tokalarla soğutucunun en sağına yani ramlerin üstüne doğru oturtmanız gerekiyor. Tel tokalar üstünde takılı hiç çıkarmadan o şekilde oturtun yönü doğru takılmış şuan tokaların.

Fan yerinden çıkmış onu üzerinde ki tel tokalarla soğutucunun en sağına yani ramlerin üstüne doğru oturtmanız gerekiyor. Tel tokalar üstünde takılı hiç çıkarmadan o şekilde oturtun yönü doğru takılmış şuan tokaların.
Hocam kule baya yamuk gibi duruyor.

soğutucu pisa kulesine dönmüş sen montajsız diyon, soketi kopartmadıgına dua et, incenin acemilige yazar tower cooler montajlı yollamak büyük risk

Hocam zarar vermiş midir işlemciye ?
Vermediyse kullanmaya devam mı edeceksiniz hocam bu bildiğiniz ayıplı ürün. Geri gönderilmesi lazım bence. Ben üzerinde 1mm boyunda macun lekesi gibi bir şey var diye aldığım işlemciyi değişime göndermiştim içim rahat etmemişti.

kule tipi demıontaj gelir her daim çünkü kargoda sallanıp işlemciye zarar verir

Vermediyse kullanmaya devam mı edeceksiniz hocam bu bildiğiniz ayıplı ürün. Geri gönderilmesi lazım bence. Ben üzerinde 1mm boyunda macun lekesi gibi bir şey var diye aldığım işlemciyi değişime göndermiştim içim rahat etmemişti.
Hocam değişim hakkımı arayacağım ilk önce. Değişim yapmaz ise hakkımı iadeden yana kullanacağım. İncehesap bu konularda nasıl hiçbir fikrim yok. Gerçekten üzücü bir olay.

İşlemciye de anakarta da zarar vermiş olma ihtimali var. Hazır sistemlerde iş nasıl yürüyor bilmiyorum ama iade talebi falan oluşturun.

Muhtemelen kargo firmasının hatası. Kasadaki egzoz fanı tarafından soğutucuyu gösteren bir fotoğraf çekip atarmısınız?

montajla alakası yok resmen hasarlı ürün bu iadeye yollayın inşallah videolu şekilde açmışsındır kutuyu

Muhtemelen kargo firmasının hatası. Kasadaki egzoz fanı tarafından soğutucuyu gösteren bir fotoğraf çekip atarmısınız?
Buyur hocam. Rezillik gerçekten .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

montajla alakası yok resmen hasarlı ürün bu iadeye yollayın inşallah videolu şekilde açmışsındır kutuyu
Video çekmedim maalesef.:(

Ekler

• 3.webp
    3.webp
    225.6 KB · Hit: 111
  • 2.webp
    2.webp
    250.6 KB · Hit: 107
  • 1.webp
    1.webp
    155.8 KB · Hit: 112
Buyur hocam. Rezillik gerçekten .