Saç kurutma makinesi mi ? Nemli bez mi hocam napıyon ?Kasa içini saç kurutma makinesi ve süpürge ile temizleyebilirsiniz. Monitör içinde hafif nemli bir bez yeterli olur.
ürün linki alabilirmiyim hocam ? önerdiğiniz varsaSaç kurutma makinesi mi ? Nemli bez mi hocam napıyon ?
Hava üfleme cihazı veya statik elektrik yapmayan bez ile veya yumuşak fırça ile tozunu alırsın kasanın. Monitör için ise solüsyonlar var onlar ve mikrofiber bez kullan. Diğer bezler ile çizilirse oturur ağlarsın. Çoğu zaman solüsyonların içinden bez çıkıyor ucuzda monster vs yakala geç
Yok hocam ben size sadece kullanacağınız ürünleri söylemeye geldim sabah akşam ürün takil etmiyorum. Ufak araştırmayla bulursunuz zaten, monster pusat ekran temizleme solüsyonu kullanıyorum ara ara 100 liraya düşüyor ucuz denk getirirsiniz içinden mikrofiber bez de çıkıyor. Kasa içi için hava üfleme cihazları var. Bikere alırsın 10 15 yıl kullanırsın zaten. Bide yumuşak bi fırça ayarlarsın arada köşede kalmış pislikler için.ürün linki alabilirmiyim hocam ? önerdiğiniz varsa
Saç kurutma makinesi ile hava üfleme cihazı arasındaki fark ne anlamadım.Saç kurutma makinesi mi ? Nemli bez mi hocam napıyon ?
Hava üfleme cihazı veya statik elektrik yapmayan bez ile veya yumuşak fırça ile tozunu alırsın kasanın. Monitör için ise solüsyonlar var onlar ve mikrofiber bez kullan. Diğer bezler ile çizilirse oturur ağlarsın. Çoğu zaman solüsyonların içinden bez çıkıyor ucuzda monster vs yakala geç
Sıcak hava üflüyor ? + Güçlü üflemesi için gücü arttırman gerekiyor. Gücü arttırdıkça daha fazla sıcak hava üflüyor. O sıcak havanın derecesi 125 150 derece bazılarında 170 derece herhangi bir komponentin üstündeki lehim erise şaş kaza adama ne olacak ?Saç kurutma makinesi ile hava üfleme cihazı arasındaki fark ne anlamadım.
Valla bizim 10 seneki öncekinde de geçen sene aldığımızdakinde de soğuk üfleme modu vardı. Onu geçtim 170 derece fön makinesi kullanan varsa evine fırın almasın gerek kalmaz herhalde.Sıcak hava üflüyor ? + Güçlü üflemesi için gücü arttırman gerekiyor. Gücü arttırdıkça daha fazla sıcak hava üflüyor. O sıcak havanın derecesi 125 150 derece bazılarında 170 derece herhangi bir komponentin üstündeki lehim erise şaş kaza adama ne olacak ?
Kasanin elektrik deymeyen yerlerini nemli bez yada islak mendil ile tozlarini al hocam gerisi sana kalmiskasa siparişi verdim düzenli temizlyeceğim ama neyle tozunu alabilirim ekranı neyle silebilirim önerilerinizi bekliyorum..
Fırın 10 dakidada fön makinesi 10 saniyede ısınıyor hatta daha hızlı + evet 150 derecelerde ısı veren makineler var. Soğuk üfleme özellikli makineniz varsa kullanırsınız ama Hava üfleme makinesi kadar yüksek devir vermiyorken neden saç kurutma makinası kullanasın ? O zaman teknik servistekiler değişik ? 700 liraya gidip hava üfleme makinesi alıyorlarValla bizim 10 seneki öncekinde de geçen sene aldığımızdakinde de soğuk üfleme modu vardı. Onu geçtim 170 derece fön makinesi kullanan varsa evine fırın almasın gerek kalmaz herhalde.
Adamların olayı bu çünkü verdiğin örnek çok saçma. Evde pasta yapmak isteyen herkes pastayla ilgili her şeyi almak zorunda mı? Ev imkanlarıyla fön makinelerinin çoğunda bulunan soğuk üfleme moduyla alabilirsin tozunu, kaç kere böyle kasa temizledim illaki hava üfleme makinesi almalısın gibi bir kaide olamaz yani. Aşırı ilgili değilse 700 lira boş masraf benim gözümde.Fırın 10 dakidada fön makinesi 10 saniyede ısınıyor hatta daha hızlı + evet 150 derecelerde ısı veren makineler var. Soğuk üfleme özellikli makineniz varsa kullanırsınız ama Hava üfleme makinesi kadar yüksek devir vermiyorken neden saç kurutma makinası kullanasın ? O zaman teknik servistekiler değişik ? 700 liraya gidip hava üfleme makinesi alıyorlar
Valla hocam siz bilirsiniz zorlayan yok. Bikere alır 10 15 yıl kullanırsınız o dediğim makinayı kutusuna koyarak. Seçim sizin + sadece bilgisayarda değil neredeyse heryerde kullanıyorum ben. Tercih meselesi dediğim gibi.Adamların olayı bu çünkü verdiğin örnek çok saçma. Evde pasta yapmak isteyen herkes pastayla ilgili her şeyi almak zorunda mı? Ev imkanlarıyla fön makinelerinin çoğunda bulunan soğuk üfleme moduyla alabilirsin tozunu, kaç kere böyle kasa temizledim illaki hava üfleme makinesi almalısın gibi bir kaide olamaz yani. Aşırı ilgili değilse 700 lira boş masraf benim gözümde.
Katılıyorum. Saç kurutma makinesinin soğuk modu gayet yeterli. Ben yıllardır öyle kullanıyorum. Gidip ekstra makineler robotlar almaktansa +ssd alırımAdamların olayı bu çünkü verdiğin örnek çok saçma. Evde pasta yapmak isteyen herkes pastayla ilgili her şeyi almak zorunda mı? Ev imkanlarıyla fön makinelerinin çoğunda bulunan soğuk üfleme moduyla alabilirsin tozunu, kaç kere böyle kasa temizledim illaki hava üfleme makinesi almalısın gibi bir kaide olamaz yani. Aşırı ilgili değilse 700 lira boş masraf benim gözümde.