Neler Yeni

KASA NEYLE TEMİZLERİM ?

kemal999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kemal
Bütçe
1000
kasa siparişi verdim düzenli temizlyeceğim ama neyle tozunu alabilirim ekranı neyle silebilirim önerilerinizi bekliyorum..

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
Kasa içini saç kurutma makinesi ve süpürge ile temizleyebilirsiniz. Monitör içinde hafif nemli bir bez yeterli olur.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Kasa içini saç kurutma makinesi ve süpürge ile temizleyebilirsiniz. Monitör içinde hafif nemli bir bez yeterli olur.
Saç kurutma makinesi mi ? Nemli bez mi hocam napıyon ?

Hava üfleme cihazı veya statik elektrik yapmayan bez ile veya yumuşak fırça ile tozunu alırsın kasanın. Monitör için ise solüsyonlar var onlar ve mikrofiber bez kullan. Diğer bezler ile çizilirse oturur ağlarsın. Çoğu zaman solüsyonların içinden bez çıkıyor ucuzda monster vs yakala geç

kemal999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hava üfleme cihazı veya statik elektrik yapmayan bez ile veya yumuşak fırça ile tozunu alırsın kasanın. Monitör için ise solüsyonlar var onlar ve mikrofiber bez kullan. Diğer bezler ile çizilirse oturur ağlarsın. Çoğu zaman solüsyonların içinden bez çıkıyor ucuzda monster vs yakala geç
ürün linki alabilirmiyim hocam ? önerdiğiniz varsa

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
ürün linki alabilirmiyim hocam ? önerdiğiniz varsa
Yok hocam ben size sadece kullanacağınız ürünleri söylemeye geldim sabah akşam ürün takil etmiyorum. Ufak araştırmayla bulursunuz zaten, monster pusat ekran temizleme solüsyonu kullanıyorum ara ara 100 liraya düşüyor ucuz denk getirirsiniz içinden mikrofiber bez de çıkıyor. Kasa içi için hava üfleme cihazları var. Bikere alırsın 10 15 yıl kullanırsın zaten. Bide yumuşak bi fırça ayarlarsın arada köşede kalmış pislikler için.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Arda Yıldırım

Saç kurutma makinesi ile hava üfleme cihazı arasındaki fark ne anlamadım.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Saç kurutma makinesi ile hava üfleme cihazı arasındaki fark ne anlamadım.
Sıcak hava üflüyor ? + Güçlü üflemesi için gücü arttırman gerekiyor. Gücü arttırdıkça daha fazla sıcak hava üflüyor. O sıcak havanın derecesi 125 150 derece bazılarında 170 derece herhangi bir komponentin üstündeki lehim erise şaş kaza adama ne olacak ?

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Arda Yıldırım
Sıcak hava üflüyor ? + Güçlü üflemesi için gücü arttırman gerekiyor. Gücü arttırdıkça daha fazla sıcak hava üflüyor. O sıcak havanın derecesi 125 150 derece bazılarında 170 derece herhangi bir komponentin üstündeki lehim erise şaş kaza adama ne olacak ?
Valla bizim 10 seneki öncekinde de geçen sene aldığımızdakinde de soğuk üfleme modu vardı. Onu geçtim 170 derece fön makinesi kullanan varsa evine fırın almasın gerek kalmaz herhalde.

kayn999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Melih Gumuskaya
kasa siparişi verdim düzenli temizlyeceğim ama neyle tozunu alabilirim ekranı neyle silebilirim önerilerinizi bekliyorum..
Kasanin elektrik deymeyen yerlerini nemli bez yada islak mendil ile tozlarini al hocam gerisi sana kalmis

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Valla bizim 10 seneki öncekinde de geçen sene aldığımızdakinde de soğuk üfleme modu vardı. Onu geçtim 170 derece fön makinesi kullanan varsa evine fırın almasın gerek kalmaz herhalde.
Fırın 10 dakidada fön makinesi 10 saniyede ısınıyor hatta daha hızlı + evet 150 derecelerde ısı veren makineler var. Soğuk üfleme özellikli makineniz varsa kullanırsınız ama Hava üfleme makinesi kadar yüksek devir vermiyorken neden saç kurutma makinası kullanasın ? O zaman teknik servistekiler değişik ? 700 liraya gidip hava üfleme makinesi alıyorlar

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Arda Yıldırım
Fırın 10 dakidada fön makinesi 10 saniyede ısınıyor hatta daha hızlı + evet 150 derecelerde ısı veren makineler var. Soğuk üfleme özellikli makineniz varsa kullanırsınız ama Hava üfleme makinesi kadar yüksek devir vermiyorken neden saç kurutma makinası kullanasın ? O zaman teknik servistekiler değişik ? 700 liraya gidip hava üfleme makinesi alıyorlar
Adamların olayı bu çünkü verdiğin örnek çok saçma. Evde pasta yapmak isteyen herkes pastayla ilgili her şeyi almak zorunda mı? Ev imkanlarıyla fön makinelerinin çoğunda bulunan soğuk üfleme moduyla alabilirsin tozunu, kaç kere böyle kasa temizledim illaki hava üfleme makinesi almalısın gibi bir kaide olamaz yani. Aşırı ilgili değilse 700 lira boş masraf benim gözümde.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Adamların olayı bu çünkü verdiğin örnek çok saçma. Evde pasta yapmak isteyen herkes pastayla ilgili her şeyi almak zorunda mı? Ev imkanlarıyla fön makinelerinin çoğunda bulunan soğuk üfleme moduyla alabilirsin tozunu, kaç kere böyle kasa temizledim illaki hava üfleme makinesi almalısın gibi bir kaide olamaz yani. Aşırı ilgili değilse 700 lira boş masraf benim gözümde.
Valla hocam siz bilirsiniz zorlayan yok. Bikere alır 10 15 yıl kullanırsınız o dediğim makinayı kutusuna koyarak. Seçim sizin + sadece bilgisayarda değil neredeyse heryerde kullanıyorum ben. Tercih meselesi dediğim gibi.

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Salih
Katılıyorum. Saç kurutma makinesinin soğuk modu gayet yeterli. Ben yıllardır öyle kullanıyorum. Gidip ekstra makineler robotlar almaktansa +ssd alırım :)

Top Bottom