Kasa onerisi ve eksik parcalar hakkinda yardim

Roudges

80+
Reaksiyon skoru
3
Suanki durumda alacagim parcalar bunlar fakat nasil bi kasa alacagimi bulamadim camli gozuken olmasini istiyorum fakat trendyolda fezince filan hic kaliteli gelmiyorlar nzxt kasalar hosuma gidiyor fakat 6k bandindalar2-4k arasi belirli bir kasa ve lazimsa fan vs eksik parcalarimi deyip bana yardimci olacak varmi suanlik su parcalar iyi gibi geldi hayatimda ilk defa bi sistem cekiyorum kendim birlestirecem de hic bilmem ben masaustu toplamayi yardimci olursaniz sevinirim. Ve beyaz kasa alip su esyalari alsam cok siritirmi

Ekler

• IMG_4956.webp
    IMG_4956.webp
    90.5 KB · Hit: 31
  • IMG_4955.webp
    IMG_4955.webp
    59.7 KB · Hit: 29
  • IMG_4954.webp
    IMG_4954.webp
    65.7 KB · Hit: 29
Suanki durumda alacagim parcalar bunlar fakat nasil bi kasa alacagimi bulamadim camli gozuken olmasini istiyorum fakat trendyolda fezince filan hic kaliteli gelmiyorlar nzxt kasalar hosuma gidiyor fakat 6k bandindalar2-4k arasi belirli bir kasa ve lazimsa fan vs eksik parcalarimi deyip bana yardimci olacak varmi suanlik su parcalar iyi gibi geldi hayatimda ilk defa bi sistem cekiyorum kendim birlestirecem de hic bilmem ben masaustu toplamayi yardimci olursaniz sevinirim. Ve beyaz kasa alip su esyalari alsam cok siritirmi
Akakçeden bakıp daha uygun yerlerden alsana

PSU olarak onu alma. Berbat.

tek bir yerden toplama sebebiniz
alışveriş kredisi veya 6/9 taksit olması mı

öyle ise hangisi

Akakçeden bakıp daha uygun yerlerden alsana
Kanka yasim kucuk para benim ama kart annemlerin anlamazlae boyle seyleri guvenilir muvenili kafa utuluyolar 3 saat trendyoldan alabiliyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek bir yerden toplama sebebiniz
alışveriş kredisi veya 6/9 taksit olması mı

öyle ise hangisi
Diger arkadasa dedigim gibi kart benim olsa alirim ama akli almiyor onlarin

Kanka yasim kucuk para benim ama kart annemlerin anlamazlae boyle seyleri guvenilir muvenili kafa utuluyolar 3 saat trendyoldan alabiliyom
Sinerji itopya incehesap tebilon game garaj gaming gen PC kolik bunlar guvenilir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diger arkadasa dedigim gibi kart benim olsa alirim ama akli almiyor onlarin
sadece trendyola mı güveniyorlar
başka siteler hepsiburada amazon filan o diyorlar mı

hangi kredi kartı var
(max bonus gibi)
seçimlerinin bazıları kötü

Hepsi varda kanka guvenmiyolae istw
trendyoldaki farklı farklı satıcılar mı güvenilir?

https://www.amazon.com.tr/Patriot-V...=1756902345&sprefix=2x16,aps,121&sr=8-31&th=1 bundan iki tane at sepete
https://www.amazon.com.tr/XPG-Kyber...id=1756902493&sprefix=750w+kas,aps,115&sr=8-2 bu kasayı da al, içinde 750w gold psu var ileride ekran kartı işlemci değişirim falan dersin 650w kalmasın elinde. İçindeki psu sağlam, gold psu. Ha iki binden ucuza kasa bulurum dersen nzxtyi de alabilirsen sana kalmış. Genel olarak bir 6-7 bin lira daha ucuza alıyorsun, üstelik amazon üzerinden, üstelik aldığın parçalarla aynı satıcılar. Garaj online, beta plus vs. O soğutucuya da verdiğim soğutucu yeterli, 9600xde kullanıyorum ve memnunum.

trendyoldaki farklı farklı satıcılar mı güvenilir?

https://www.amazon.com.tr/Patriot-Viper-6800MHz-Masaüstü-Bellek/dp/B0DKQ6VH85/ref=sr_1_31?crid=3MN670Q6ZJ8WJ&dib=eyJ2IjoiMSJ9.9qPpkl8QYzoHQWKiNlksMiqU9qimYy2Oio353LKfNdunpqQrfrnGVxSrekSlPMa95MT44zIjo7BeBjo8-vo-yKN7XpvxuidUG_wjf9x1HOijj1KTMCablrWFXBUFMY9lyxQ6Tbb7j8yf71DgBwlZO8gQkvL2uz0Y6R9TzyP1rAlYB1498WB5yTeBzW2QrbjV9NgcKuade89-Y3XU3rcuJYjy5__Xw-OS032R4ffamuNqClft87Q0PMg51Dlh2FuRxSdky8SOiP0tdAEvrrzXpDjZCVBEjUIrs65GjLbYAHA.Y8qanPtGWBgYtSNOUmxY_2sl63KNxV1d4OwKVwNdBCM&dib_tag=se&keywords=2x16gb+ddr5&qid=1756902345&sprefix=2x16,aps,121&sr=8-31&th=1 bundan iki tane at sepete
https://www.amazon.com.tr/XPG-Kyber-Siyah-Rainbow-Aydınlatma/dp/B0DT4BDK2F/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2D7Y19WYQ2D4D&dib=eyJ2IjoiMSJ9.CFAfOfKkFwxvUqcWfpdL9r77nZLVAcddrLufDfcBtdSkUos9IJjoNoJVjLrLsDNbEm13gcFRBbRKiz-vmrf7QED6dICBWhsKtLSZlQiC5KUWdgNDs9JMoK5Qh9Rtu7P86Nc7ZE0kb7iXZRpOdhF44FU9U9uGg75pueCEfn75aDTqiDscVMZ4K3TvQfWAAGXm7bBfEEFkixlJFRw6zhdTimHaQepe9mMfcJjxZheeu5ouNQH-kGZa6dejqZR4hmhspRNB_Z3etEUtHGb6FkbfdXcuLV0-r3tb5UdQJiBq8NI.HSc5mjEXZhHsrELcyzVo0WXslfCFKpkSDCWBhyiqNuE&dib_tag=se&keywords=750w+kasa&qid=1756902493&sprefix=750w+kas,aps,115&sr=8-2 bu kasayı da al, içinde 750w gold psu var ileride ekran kartı işlemci değişirim falan dersin 650w kalmasın elinde. İçindeki psu sağlam, gold psu. Ha iki binden ucuza kasa bulurum dersen nzxtyi de alabilirsen sana kalmış. Genel olarak bir 6-7 bin lira daha ucuza alıyorsun, üstelik amazon üzerinden, üstelik aldığın parçalarla aynı satıcılar. Garaj online, beta plus vs. O soğutucuya da verdiğim soğutucu yeterli, 9600xde kullanıyorum ve memnunum.
Kanka anakartta anlamadigim olay trendyolda 2 versiyonu vae birisi ethernet diyor biri wifi diyor modem cok uzakta okdugu icin ethernet yapamam ve baska zaman tasinacagim zaman direk dibimde olacak internet 3-4 aya sence ethernetmi alayim wifimi bide ethernet alirsam wifi nasil kullancam bide amazondaki seyle trendyoldaki ayni fiyat fakat amazindaki ethernet diyor

Kanka anakartta anlamadigim olay trendyolda 2 versiyonu vae birisi ethernet diyor biri wifi diyor modem cok uzakta okdugu icin ethernet yapamam ve baska zaman tasinacagim zaman direk dibimde olacak internet 3-4 aya sence ethernetmi alayim wifimi bide ethernet alirsam wifi nasil kullancam bide amazondaki seyle trendyoldaki ayni fiyat fakat amazindaki ethernet diyor
wifi dongle usb ile wifi çözülür ama anakartla birlikte gelen wifi 6 / 7 ile hiç kıyaslamadım. Gerçi dongle üzerinde de şu mb'a kadar fln wifi bilmem kaç diye reklam yapıyorlar ama detaylı bilgim yok. Ancak yine de dongle'nin anakarttaki internet kadar iyi olmayacağını düşünüyorum (gerçi bazı modellerin anteni çok antin kuntin :ROFLMAO:) 500 liradan fazla fiyat farkı yoksa wifili al.

Geri