Kasa+psu önerisi bütçe max 3.5k

Reaksiyon skoru
34
normal şartlarda psu alıcam ama kasam cam mesh değil psuya o parayı verene kadr kasayla almak daha mantıklı geliyor msi 650w lık kasası vr onu kovalıyorum indirime düşürse diye öneriniz ne olur bir de fazeonlar vr

normal şartlarda psu alıcam ama kasam cam mesh değil psuya o parayı verene kadr kasayla almak daha mantıklı geliyor msi 650w lık kasası vr onu kovalıyorum indirime düşürse diye öneriniz ne olur bir de fazeonlar vr
Vento fsp kasalara bakabilirsin

Bütçeyi biraz daha arttırıp bu ikisini alabilirsin ;

Zoko Melody (Kasa) : Kasa linki
Delta Gps-750fb 80+ Platinum (PSU) : Psu linki

Toplam 3896 Tl olur eğer kupon vb kullanırsan daha da düşebilir.

Kasa benim uzun zamandır kullandığım bir kasa gayet iyidir bu fiyatlarda, Psu ise daha yeni Sıcak fırsatlarda konusu açılmıştı bile bu fiyatta alabilceklerinden en iyisi olabilir belkide. Psu yu da kendimde aldım daha yeni denedim, fiyatına göre oldukça iyi bence.

Eğer psunun konusuna ulaşmak istersen : Konu Linki

Bütçeyi biraz daha arttırıp bu ikisini alabilirsin ;

Zoko Melody (Kasa) : Kasa linki
Delta Gps-750fb 80+ Platinum (PSU) : Psu linki

Toplam 3896 Tl olur eğer kupon vb kullanırsan daha da düşebilir.

Kasa benim uzun zamandır kullandığım bir kasa gayet iyidir bu fiyatlarda, Psu ise daha yeni Sıcak fırsatlarda konusu açılmıştı bile bu fiyatta alabilceklerinden en iyisi olabilir belkide. Psu yu da kendimde aldım daha yeni denedim, fiyatına göre oldukça iyi bence.

Eğer psunun konusuna ulaşmak istersen : Konu Linki
detaylıca yazdığın için teşekkür ederim hocam saolasın

detaylıca yazdığın için teşekkür ederim hocam saolasın
Kasanın görünüşünü fln beğenmezsen, başka kasalarda bak ama bence bu Psuyu kesinlikle al. Bu fiyata düzgün 550 watt bile bulmak zor. Birde kasayla gelen fanların RGB si sabit, rengini fln değiştiremezsin. Bence pek önemli değil ama bazıları istemeyebilir...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,773
Üyeler
187,239
Son üye
mustafaisonline
Geri