macunu yenileyin tabii yoksa çok etkili olmaz.Merhaba, bilgisayarımı aldığım yaklaşık 6 yıl oldu kasasını birkere bile temizlemedim eğer temizlersem performansım artar mı ve işlemciye macun vb sürmem gerekir mi nasıl temizleyecem bilen yardım edebilirim(soğutucu yok)
Verim artar mıyoutubede çok güzel temizlik videoları var hocam yardımcı olur
Kank macun derken bahsettiğin ne6 yıldır macun bile mi temizlenmedi omg knk acil temizle soğutucu yok derken
sen odanı arabanı temizlemiyor musun?Verim artar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kank macun derken bahsettiğin ne
İşlemci ile soğutucu arasındaki termal macunu kastediyor .Verim artar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kank macun derken bahsettiğin ne
Hocam öncelikle bir tornavida al işlemcideki stok fanı sök. Ben suyla yıkar kuruturdum eskiden ama belliki deneyiminiz yok bozarsınız. Alın diş fırçanızı iyice ovun kuru şekilde her yanı daha sonra kuvvetli bi rüzgar üfleyin fön makinesiyle ama soğuk ayarda. Kasanın tüm fanlarına aynı işlemi uygulayın.Merhaba, bilgisayarımı aldığım yaklaşık 6 yıl oldu kasasını birkere bile temizlemedim eğer temizlersem performansım artar mı ve işlemciye macun vb sürmem gerekir mi nasıl temizleyecem bilen yardım edebilirim(soğutucu yok)
Performansım artar mı mı?Merhaba, bilgisayarımı aldığım yaklaşık 6 yıl oldu kasasını birkere bile temizlemedim eğer temizlersem performansım artar mı ve işlemciye macun vb sürmem gerekir mi nasıl temizleyecem bilen yardım edebilirim(soğutucu yok)
Evet öyle ve çok bağırıyorPerformansım artar mı mı?
Senin pc buna dönmüştür