Kasa temizliği yardım

GoktugQA

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba, bilgisayarımı aldığım yaklaşık 6 yıl oldu kasasını birkere bile temizlemedim eğer temizlersem performansım artar mı ve işlemciye macun vb sürmem gerekir mi nasıl temizleyecem bilen yardım edebilirim(soğutucu yok)

Faydasını tabii ki görürsün özellikle işlemci i3 bile olsa macun yenilemeden sonra çok rahatlar .

Merhaba, bilgisayarımı aldığım yaklaşık 6 yıl oldu kasasını birkere bile temizlemedim eğer temizlersem performansım artar mı ve işlemciye macun vb sürmem gerekir mi nasıl temizleyecem bilen yardım edebilirim(soğutucu yok)
macunu yenileyin tabii yoksa çok etkili olmaz.

6 yıldır macun bile mi temizlenmedi omg knk acil temizle soğutucu yok derken

Hocam öncelikle bir tornavida al işlemcideki stok fanı sök. Ben suyla yıkar kuruturdum eskiden ama belliki deneyiminiz yok bozarsınız. Alın diş fırçanızı iyice ovun kuru şekilde her yanı daha sonra kuvvetli bi rüzgar üfleyin fön makinesiyle ama soğuk ayarda. Kasanın tüm fanlarına aynı işlemi uygulayın.
Psu sökün içini açıp aynı işlemi onada uygulayın muhtemelen kasa çok sesli çalışıyordur sesi azaltır.
Öyle kolay kolay bozulacak bir şey değil masaüstü dediğim gibi kendi diş fırçanızla girişin her yana ardından güzel bi havayla tozları dışarı atın ardından kasayı kapatıp marketten yeni diş fırçanızı almaya gidebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

he bide en son termal macun değiştir

Performansım artar mı mı?
Senin pc buna dönmüştür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,920
Üyeler
183,490
Son üye
Mertan
Geri