Kasa ve monitör kargolama ne kadar tutar?

En ucuzu ptt diğerleri birbirine çok yakın fiyatta. Ptt diğerlerinden %30 daha ucuz. Tahminim +1500 lira tutacaktır. 2000 falan tutuyorsa zaten gönderme. Otobüse ver otogardan onların özel kargo bölümü oluyor 1000-1200e hallederler.
Otobüsle yolculuk yaparken götürsem sorun olur mu

Otobüsle yolculuk yaparken götürsem sorun olur mu
Sorun olmaz. Şimdi mercedes otobüslerde setra olsun turismo olsun travego olsun hepsinde özel kargo kapağı var. Ben bunu normal kargo bölümünde götürmek istemiyorum üste size 300-500 atayım ayırın de veya rica et güvenli koyar mısın kırılacak var de koyarlar. Diğer otobüslerde de standart kargo bölümünde en arka köşeye koymalarını istersin önüne de valizini koyarak sabitlerler.

Sorun olmaz. Şimdi mercedes otobüslerde setra olsun turismo olsun travego olsun hepsinde özel kargo kapağı var. Ben bunu normal kargo bölümünde götürmek istemiyorum üste size 300-500 atayım ayırın de veya rica et güvenli koyar mısın kırılacak var de koyarlar. Diğer otobüslerde de standart kargo bölümünde en arka köşeye koymalarını istersin önüne de valizini koyarak sabitlerler.
Anladım sağol dostum.

İzmir'den Ağrıya kasa ve monitör kargolamayı düşünüyorum tahmini ne kadar tutar?
Benim pcyi satacaktım kasa + ekran kartı için 870 ₺ istedi Yurtiçi kargonun boyutu ve desisine bağlı fiyat

Anladım sağol dostu
Dolap veya sahibindenden ürünü satıpda yapabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakın böyle mesela 90₺ ye halletmiş oluyorsunuz
Screenshot_2025-07-03-10-14-19-087_com.sahibinden.webp

Burda yurt içi kodu veriyor genelde onu şubeye söyleyince ücretsiz gönderiyorlar 90₺ hizmet bedeli vermiş oluyor karşı taraf sadece

Dolap veya sahibindenden ürünü satıpda yapabilirsin

Bakın böyle mesela 90₺ ye halletmiş oluyorsunuzAlıntıyı görüntüle

Burda yurt içi kodu veriyor genelde onu şubeye söyleyince ücretsiz gönderiyorlar 90₺ hizmet bedeli vermiş oluyor karşı taraf sadece
EVET bunu da eşek gibi yük alıp kargoya taşıyorsun orada da şaaak diyor kardeşim bu desiyi aşıyor güle güle diyorlar :D

Hocam katagoriye göre gelmişti sanki yeni güncellemeyle param güvende 50 desiye kadar PC olması lazım
pc kasasında güvende hizmeti verilememektedir diyor hocam yani değişmedi

Hocam katagoriye göre gelmişti sanki yeni güncellemeyle param güvende 50 desiye kadar PC olması lazım
''Param Güvende hizmeti bu kategorideki ürünler için sunulmamaktadır'' Kasa Kategorisi

Geri