Neler Yeni

Kasam daha yarım saat 1 saat olmadan sıcak oluyor elimi koyamıyorum

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Kerem Eldes
hocam Allah için 2 şey soruyorum size durumu iyi anlayabilmek için, bu sıcaklık işlemcinin sıcaklığı mı ekran kartının mı, ekran kartınızın modeli nedir ve hangi markanın?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Kerem Eldes

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Kerem Eldes

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Kerem Eldes
ne yapabilirim işte
yani normal değil çok, kasanın fan hızını arttırmak ve çok tozlu değilse odanız kasanın paneli açık kullanmayı deneyebilirsiniz. Yükse çok sıkıntı yok gibi, nvidia da nasıl bilmiyorum ama nvidia ekranında fan ayarları yapabiliyor olmanız lazım ekran kartınız için, oradan daha serin çalışması için fanların hızını arttırmayı deneyebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mertcan
yani normal değil çok, kasanın fan hızını arttırmak ve çok tozlu değilse odanız kasanın paneli açık kullanmayı deneyebilirsiniz. Yükse çok sıkıntı yok gibi, nvidia da nasıl bilmiyorum ama nvidia ekranında fan ayarları yapabiliyor olmanız lazım ekran kartınız için, oradan daha serin çalışması için fanların hızını arttırmayı deneyebilirsiniz
teşekkürler hemen bakıyorum kule tipi soğutucu alıcam işte kasa 5 fanlı yine olmuyor birine göstericrm olmadı hiç anlamıyorum kb.d

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Kerem Eldes
teşekkürler hemen bakıyorum kule tipi soğutucu alıcam işte kasa 5 fanlı yine olmuyor birine göstericrm olmadı hiç anlamıyorum kb.d
Kule tipi almanız bence şart değil, kule tipi soğutucu ileride her türlü işinize yarar ve işlemci için daha sağlıklı olur ama ekran kartı sıcaklığını çözmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mertcan
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Yıldırım
Dostum öncelikle kasanın fanlarının giriş yönü ne şekilde onları kontrol et, sonrasında sıcaklık işlemciden mi yoksa ekran kartından mı kaynaklanıyor öğrenmek için furmark testi yap.
Sonuçları bizimle paylaş.
Biz bu forumda işlemcinin üstüne termal macun sürmeden gönderen PC sitelerine de denk geldik.
Kasayı sen toplamadıysan böyle bir durum da söz konusu olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mertcan
Dostum öncelikle kasanın fanlarının giriş yönü ne şekilde onları kontrol et, sonrasında sıcaklık işlemciden mi yoksa ekran kartından mı kaynaklanıyor öğrenmek için furmark testi yap.
Sonuçları bizimle paylaş.
Biz bu forumda işlemcinin üstüne termal macun sürmeden gönderen PC sitelerine de denk geldik.
Kasayı sen toplamadıysan böyle bir durum da söz konusu olabilir.
ben topladım en iyisini sürdüm

Top Bottom