Kasamdaki jack girişleri çalışmıyor.

tayfn35

80+ Silver
Reaksiyon skoru
818
Steelseries arctis 7+ kullanıyorum yeni kulaklık almayı düşündüğüm için satmadan önce 3.5mm jack ile test etmek için bağladığımda kasadan kesinlikle ses gelmiyor her yöntemi denedim neredeyse sizce sebep nedir?

Son düzenleme:
Steelseries arctis 7+ kullanıyorum yeni kulaklık almayı düşündüğüm için 3.5mm jack ile bağladığımda kasadan kesinlikle ses gelmiyor her yöntemi denedim neredeyse sizce sebep nedir?
Kasanın arkasından anakartın jack'ından denemediysen bi ordan dene, belki ön panelin anakart üstündeki kablosu çıkmıştır.

Kasanın arkasından anakartın jack'ından denemediysen bi ordan dene, belki ön panelin anakart üstündeki kablosu çıkmıştır.
Anakartının ses ve mikrofon için ayrı jack girişleri varsa Y kablo alman gerek

Nasıl yani hocam Steelseries arctis 7+ mı çalışmıyor yoksa yeni aldığın kulaklık mı çalışmıyor

Nasıl yani hocam Steelseries arctis 7+ mı çalışmıyor yoksa yeni aldığın kulaklık mı çalışmıyor
Hocam yeni kulaklık almadım ama bu sorundan dolayı alamıyorum. Şuan ki kulaklık bozuk değil

Hocam yeni kulaklık almadım ama bu sorundan dolayı alamıyorum. Şuan ki kulaklık bozuk değil
Ön port bağlantıları yapılı olmayabilir. Arka porttaki yeşilden ses almayı dene alıyorsan sorun yok.

Ön port bağlantıları yapılı olmayabilir. Arka porttaki yeşilden ses almayı dene alıyorsan sorun yok.
Hocam kasadaki ve anakarttaki hiçbir porttan ses gelmiyor

Farklı bir kulaklıkla test ettin mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya sürücüler yüklü değil ki öyle bir ihtimal olduğunu sanmıyorum yada kulaklıkta bir sıkıntı var çözemedim.

Farklı bir kulaklıkla test ettin mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya sürücüler yüklü değil ki öyle bir ihtimal olduğunu sanmıyorum yada kulaklıkta bir sıkıntı var çözemedim.
Hocam wirelees cok guzel çalışıyor ama tek sorun kablo ile bağlayınca ilk windows kurdurmak icin bilgisayarcı tanıdığıma verdiğimde ilk o fark etmişti yani normal başka kulaklıklardada çalışmıyor

Geri