hamszzz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 130
Agalar selam, bilgisayarı yaklaşık 8-9 yıl önce topladım tabi ki zamanla yükseltmeler yaptım güncel olarak
R5 5600
Rtx 3060 12gb
B450 bazooka v2
G.skill tridentZ ram 8x3 24 gb 3200 ddr4
Bi tane m2 ssd var 500 gb kurgu adobe gibi işlerime kullanıyorum
Bi tane 1 Tb hardisk var
Bide windows falan kurulu olduğu 500 gb samsung evo var
Kasa xigmatek 650w 80+
Asıl soru ben kasayı değiştireyim diyordum çünkü öndeki üst fan çalışmıyor görselde gözüküyorsa sonra bunu al yeni kasaya tak çok üşendim e ana kartıda değiştiryim dedim sonra ddr5 e geçmicekswm ne gerek var oldum kitlendim kaldım işlemciye kule tipi soğutucu aldım abimde vardı bu marka memnunduk alam ben de dedim sonra bunu bi ara satarım komple değiştiririm geldi aklıma ama eminde olamıyorum sizce kasa alsam mı yoksa hiç dokunmasam mı ya da başka fikri olan varsa bekliyorum agalar
R5 5600
Rtx 3060 12gb
B450 bazooka v2
G.skill tridentZ ram 8x3 24 gb 3200 ddr4
Bi tane m2 ssd var 500 gb kurgu adobe gibi işlerime kullanıyorum
Bi tane 1 Tb hardisk var
Bide windows falan kurulu olduğu 500 gb samsung evo var
Kasa xigmatek 650w 80+
Asıl soru ben kasayı değiştireyim diyordum çünkü öndeki üst fan çalışmıyor görselde gözüküyorsa sonra bunu al yeni kasaya tak çok üşendim e ana kartıda değiştiryim dedim sonra ddr5 e geçmicekswm ne gerek var oldum kitlendim kaldım işlemciye kule tipi soğutucu aldım abimde vardı bu marka memnunduk alam ben de dedim sonra bunu bi ara satarım komple değiştiririm geldi aklıma ama eminde olamıyorum sizce kasa alsam mı yoksa hiç dokunmasam mı ya da başka fikri olan varsa bekliyorum agalar