- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen bu tarz bi ses oradan geliyo
Şunun gibi bı sesmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığım videoya baksana reis
Aynen bu tarz bi ses oradan geliyo
Şunun gibi bı sesmi
normalde öyle bir ses çıkmaz hocamda ucuz marka ince bir şey ise ses çıkmasına ihtimal verilebilir ama marka bir soğutmada duymazsın ses.ayni sorun bendede vardi pcden arada su akma sesi geliyor sivi sogutmadan bu kotu birseymi iyi birsey mi
Oyuna girince bi tık artiyoAynen bu tarz bi ses oradan geliyo
fan sesi hocam. fanı elinizle yada bir cisimle durdurun ses kesilecektir.Aynen bu tarz bi ses oradan geliyo
Hocam baktım yazdım ama gormedin herhalde bu tarz bir şey
Şunun gibi bı sesmi
Fan rpm hızı artıyor normal yani aşırı rahatsız ediyorsa yağlayın diyorlar düzelir ama önermeyende var iyice araştırmak lazımHocam baktım yazdım ama gormedin herhalde bu tarz bir şey
Hocam bu tarz ama oradan boyle sogutma sesi geliyo yani garipfan sesi hocam. fanı elinizle yada bir cisimle durdurun ses kesilecektir.
Sizin icin yarın bi video atarım buraya veni daha rahat anlarsinizFan rpm hızı artıyor normal yani aşırı rahatsız ediyorsa yağlayın diyorlar düzelir ama önermeyende var iyice araştırmak lazım
psudan gelme ihtimali olabilir mi @scorpionn38 hocam
fanı elinle durdur ses kesiliyosa ordan geliyodur kabloların yerini düzelt gene düzelmesse normaldir o sesAynen bu tarz bi ses oradan geliyo
fan yağlı motorsa yağlanır yoksa yağlanmaz. eskidendi öyle yağlı fanlar ama temizlemek düşük bir ihtimal sesi kesebilir.Fan rpm hızı artıyor normal yani aşırı rahatsız ediyorsa yağlayın diyorlar düzelir ama önermeyende var iyice araştırmak lazım
psudan gelme ihtimali olabilir mi @scorpionn38 hocam