ruzgarhetfield
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhabalar bugun oyun oynarken kasanın sağ üstünün ısındığını farkettim msi afterburner 63 derece gösteriyor normal mi yoksa bir şeyler yapılmalı mı
Sence?Merhabalar bugun oyun oynarken kasanın sağ üstünün ısındığını farkettim msi afterburner 63 derece gösteriyor normal mi yoksa bir şeyler yapılmalı mı
Yok la adamın uğraşmasına gerek yok adam yanlış anlamış kronik bi sorun var sanıyo ama aslında sıcak hava her zaman yükselme eyleminde olduğu için kasanın üst kısmına ulaşıp ısıtıyo benim kasada öyletoz temizliği yap
Ya KPJSODJDOJFIFIFO abi patlattın öğlen öğlen sıvı nitrojenle silMerhabalar bugun oyun oynarken kasanın sağ üstünün ısındığını farkettim msi afterburner 63 derece gösteriyor normal mi yoksa bir şeyler yapılmalı mı
bırak toz temizliğiyle uğraşsın bu bi başlasa güç tuşuna basınca bilgisayarım açılıyor normal mi de der.Yok la adamın uğraşmasına gerek yok adam yanlış anlamış kronik bi sorun var sanıyo ama aslında sıcak hava her zaman yükselme eyleminde olduğu için kasanın üst kısmına ulaşıp ısıtıyo benim kasada öyle