Kasaya Sığarmı ve Öneri

Reyxen

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar yakın zamanda sistem toplayacağım, çoğu parçamı da hallettim. Sadece Psu'lu bir kasa(tercihen 850w 80plus gold) ve 360mm sıvı soğutma sistemi alacağım. Asıl sorum alacağım sıvı soğutma kasaya net bir şekilde sığmakta mı ve hava akışına negatif bir etkiye neden olur mu?

İşlemci:7800x3d

Düşündüğüm kasa ve soğutma ikilisi ;

Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Merhabalar yakın zamanda sistem toplayacağım, çoğu parçamı da hallettim. Sadece Psu'lu bir kasa(tercihen 850w 80plus gold) ve 360mm sıvı soğutma sistemi alacağım. Asıl sorum alacağım sıvı soğutma kasaya net bir şekilde sığmakta mı ve hava akışına negatif bir etkiye neden olur mu?

MAKSİMUM SOĞUTMA KAPASİTESİ
CH560, üst ve ön kısımlara 360 mm’lik radyatörlerin monte edilmesi olanağından ön tarafta kasayla birlikte verilen üç adet 140 mm’lik ARGB fan ve arkada bir adet 120 mm’lik ARGB fana kadar çok sayıda soğutma yapılandırması seçeneğine sahiptir, soğutma yapılandırmaları sınırsızdır.

Sığar 360 mm lik sogutucu destekliyor

MAKSİMUM SOĞUTMA KAPASİTESİ
CH560, üst ve ön kısımlara 360 mm’lik radyatörlerin monte edilmesi olanağından ön tarafta kasayla birlikte verilen üç adet 140 mm’lik ARGB fan ve arkada bir adet 120 mm’lik ARGB fana kadar çok sayıda soğutma yapılandırması seçeneğine sahiptir, soğutma yapılandırmaları sınırsızdır.

Sığar 360 mm lik sogutucu destekliyor
Desteklediğini biliyorum hocam, asıl sorum öndeki 3 fan ile radyatör fanlarının konumlarından ötürü negatif yazarmı? inceleme videoları genellikle 240mm kullanmış 360mm lik videoya denk gelemdim.
1716017619656.png

Kasayı kullanıyorum memnunum hem üst hem öne 360mm desteği mevcut sorun yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,037
Üyeler
189,536
Son üye
iapetusemre
Geri