Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Gamepasse gelen oyunlari kalıcı ücretsiz başlığı ile neden actiniz mantiken kalici degil ?
Pcde alsam oluyor mu yoksa sadece xbox konsolu için mi ? PC yazıyor görüyorum am sorayım dedim.
Kalıcı ücretsiz ile geçici ücretsiz arasında kalıyor. Genelde geçici ücretsiz oyunlar bir kaç günlük deneme sunuyor. Gamepass'de ise xbox oyunu ise sonsuza kadar 3. parti ise bir kaç yıl kalıyor. Ücretsiz kısmı ise doğru. Üyelik paralı ama oyunlara erişim ücretsiz.Gamepasse gelen oyunlari kalıcı ücretsiz başlığı ile neden actiniz mantiken kalici degil ?
Hangi oyun hocam?Pcde alsam oluyor mu yoksa sadece xbox konsolu için mi ? PC yazıyor görüyorum am sorayım dedim.
he bunlar gamepasse mi gleiyormuş bende amazon prime gibi bir şey sandım.Gamepasse gelen oyunlari kalıcı ücretsiz başlığı ile neden actiniz mantiken kalici degil ?
Ya ben başta amazon prime'ın verdiği gibi bedava oyun veriyor sandım benim hatam.Kalıcı ücretsiz ile geçici ücretsiz arasında kalıyor. Genelde geçici ücretsiz oyunlar bir kaç günlük deneme sunuyor. Gamepass'de ise xbox oyunu ise sonsuza kadar 3. parti ise bir kaç yıl kalıyor. Ücretsiz kısmı ise doğru. Üyelik paralı ama oyunlara erişim ücretsiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi oyun hocam?
FM25 çıkana kadar duracak diye biliyorum, ayrıca Wartales çok zevkli bir RPG oyunu.FM 24 kısa süreliğine gelmiyor sanırım doğru mudur?