Kasım da my klavye indirimleri olur mu?

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
886
Bütçe
4000
Bütçem 4,5k arası elimde şuan 3 tane klavye var 2 tanesini yada hepsini satıp sağlam bir %75 manyetik sw klavye almak istiyorum sizce satıp kasımı beklemeli miyim yoksa şuan mı almalıyım ve klavye önerilerinizi de beklerim kablosuz ve 8000hz olursa iyi olur ama çokta önemli degil

Elimdeki klavyeler
Fun60 Max
Razer Blackwıdow v3 tk
Dynatab 75x

Son düzenleme:
M1 V5 TMR Önerirdim fakat piyasada yok sanırım. Ayrıca indirime girebilir ama o klavye istedğin bir şey olur mu belli değil.

m1 v5 kullanıyorum harika bir klavye önce parasına değer mi diye çok düşünmüştüm 2. mekanik klavyem olduğu için tereddüt ettim yine de kıydım aldım ve öneririm

M1 V5 TMR Önerirdim fakat piyasada yok sanırım. Ayrıca indirime girebilir ama o klavye istedğin bir şey olur mu belli değil.
m1 v5 kullanıyorum harika bir klavye önce parasına değer mi diye çok düşünmüştüm 2. mekanik klavyem olduğu için tereddüt ettim yine de kıydım aldım ve öneririm
Teşekkürler benim begendigim tipte takibe alayım hangi siteyi önerirsiniz alım için gaminggene fln mı bakayım

Bütçem 4,5k arası elimde şuan 3 tane klavye var 2 tanesini yada hepsini satıp sağlam bir %75 manyetik sw klavye almak istiyorum sizce satıp kasımı beklemeli miyim yoksa şuan mı almalıyım ve klavye önerilerinizi de beklerim

Elimdeki klavyeler
Fun60 Max
Razer Blackwıdow v3 tk
Dynatab 75x
bu fiyatlara w75 vardı diye biliyorum onada bakabilirsin

bu fiyatlara w75 vardı diye biliyorum onada bakabilirsin
Teşekkürler ona baktımda kabloluymuş heralde fiyatına göre kablolu olması biraz değişik geldi açıkçasî tabi klavyede kablolu olsa da pek degisen birsey yok ama

ben gg den fiziksek mağazadan aldım sadece eğer eğip büküp oynuyorsan ve yükseltme ayakları kulllanıyorsan önermem sana çünkü cidden ağır klavye ve yükseltme ayakları yok bir de argb ışıl ışıl değil yani pek okunaklı gelmiyor ilk kullanığında onu da bil

Teşekkürler ona baktımda kabloluymuş heralde fiyatına göre kablolu olması biraz değişik geldi açıkçasî tabi klavyede kablolu olsa da pek degisen birsey yok ama
bu zamanda herkes ekipman kablosuz olsun diyorlar ama bana göre klavye kablolu olsada sorun yok ama mouse kulaklık kesinlikle şart

Geri