❌İndirim Bitti! Kaspersky Premium alımına Amazon 500 TL hediye çeki veriyor.

Benim nortonda da var o ben herhangi bir avantajı var mı diye sordum yoksa ihtiyacım yok eğer ki bir artısı varsa alayım boşu boşuna nakitimi Amazon bakiyesine çevirmeye gerek yok
Gerek yok dostum. Bendeki kaspersky bitmek uzere Norton ile beraber kullaniyorum suan. Hemen hemen aynilar zaten.

Gerek yok dostum. Bendeki kaspersky bitmek uzere Norton ile beraber kullaniyorum suan. Hemen hemen aynilar zaten.
Norton’un şu bir ara bedavaya verilen 360 versiyonu mu ne vardı hocam onu mu kullanıyorsunuz ?

Antivirüs kullanan mı kaldı. Sistem tüketimi ile PC'nin içinden geçiyor. Gizlilik diye bir şey yok, neyi nereye gönderdiği belli değil. Bilinçli kullanın yeter.

Bende antivirüs kullanmıyorum senelerdir win10'dan beri ne bir veri çalınması ne bir virüs hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bana boş geliyor. Windows güvenliği gayet yeterli.

Ben 3-4 senedir antivirüs programı kullanmıyorum Windows defender bence yetiyor. Keza browser da reklam engelleyicilerinde koruma filtresi olduğu için bilinçli kullanımda bı sıkıntı yaşamadım. Kampanya güzel de nakit Amazon çek çevirme gerek var mı bilemedim.

Hocam senin mesajı gördüm şimdi ama senin iki farklı plan aynı anda tanımlı gibi görünüyor. İkisi farklı planlar olduğu için muhtemelen ama şimdi tutup alırsam bende de öyle gözükmesin? :ROFLMAO: Ben en temizi yarın mesai saatleri içerisinde bir support a yazayım netleştireyim.
Üstüne ekleme durumu yok hocam, az önce aldım. Diğer aboneliğim de aynı şekilde 5 cihaz 1 yıldı satın aldıktan sonra ayrı bir abonelik başlattı aynı hesapta 1 yıllık. Önceki aboneliğimin 4-5 ay gibi bir süresi kaldığı için ve amazon kodu da verdiği için bana getirisi 60 tl + 7 ay bedava abonelik olmuş oldu. Bu arada %10 ekstra indirim yapıyor ödeme adımında promo kodla. Burada paylaşmak serbest mi bilmiyorum ama özelden ulaşanlara promo kodu atabilirim veya internette biraz araştırarak da bulabilirsiniz.

Ortak aboneliğim Kasımda bitiyor ama vpn yi ayrı satın almıştım onun bitmesine daha 10 ay var. Bu seferlik bu fırsatı pas geçiyorum.
Bu arada %10 promo code : AFBIZ

%10 promoyu bilmiyordum aldım 500tl amazon çekiyle bedavaya gelmiş olacak miss gibi.

Geri