Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Kaspersky'de Cuma Fırsatı başladı!

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
yanlışlıkla deneme sürümüne bastim ondan olabilir mi ?

Sınırsız sadece an hesapta kullanılabilir diye bişey ilk defa senden duyuyorum 3 cihaz için yazıyor burada bakabilirisn.

Alıntıyı görüntüle
Biz 3 kişi premium sürüm aldık 2-3 ay kadar önce. Ana hesap kuzenimdi. Ben vpni açtığımda sanırım 600 megabyte günlük limit vardı vpn de. Bende Kaspersky hesabına girip tekrar vpn setup indirdim yine günlük limitli halde çalıştı. Sonra kuzenin hesabına girerek onun adına olan setupı indirdim ve vpn sınırsız hale geldi. Yani antivirüs kurulumu benim adıma ama vpn kurulumu kuzen adına görünüyor sistemde. Kaspesky forumuna yazdım durumu ve bana tek hesapta sınırsız vpn kullanabilirsiniz cevabını verdiler. Aylar sonra vpn i tüm kullanıcılara sınırsız yaptılarsa bilemem. Bu durumu anlatan kaspersky forumdan bir konuşma görseli:

Ekler

• IMG_20231127_152719.jpg
    IMG_20231127_152719.jpg
    240.8 KB · Hit: 55
Son düzenleme:

AloneKinq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Çakır
hocam şimdiden 13 cihaz olmuş 20 cihaza tamamlanır bence hatta konu açın ordan da katılanlar olur
18 olduk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yer kaldıysa beni de ekler misin
ekledim

Benide ekleyebilir misin reis
ekledim

2 hesap olarak dahil eder misiniz
ekledim

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
18 olduk

ekledim

ekledim

ekledim
papara varsa ekleyebilirsin benide

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

HDogus

80+ Bronze
Biz 3 kişi premium sürüm aldık 2-3 ay kadar önce. Ana hesap kuzenimdi. Ben vpni açtığımda sanırım 600 megabyte günlük limit vardı vpn de. Bende Kaspersky hesabına girip tekrar vpn setup indirdim yine günlük limitli halde çalıştı. Sonra kuzenin hesabına girerek onun adına olan setupı indirdim ve vpn sınırsız hale geldi. Yani antivirüs kurulumu benim adıma ama vpn kurulumu kuzen adına görünüyor sistemde. Kaspesky forumuna yazdım durumu ve bana tek hesapta sınırsız vpn kullanabilirsiniz cevabını verdiler. Aylar sonra vpn i tüm kullanıcılara sınırsız yaptılarsa bilemem. Bu durumu anlatan kaspersky forumdan bir konuşma görseli:
Biz 10 kişi en üst paketi iki yıllık aldık hocam. Başka arkadaş kendi aldı biz ona yolladık. En başta vpn 200mb gözüküyordu ama şuan sınırsız kullanabiliyoruz.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Mehmetcan İvrendi
Aksine windows güvenlik duvarı çok yük bindiriyor geçen haftaya kadar kaspersky kullanıyordum 50 mb ram yiyordu arka planda windows 170 mb yiyor
knk 1gb ram'in mi var 50Mb kullansın bi zahmet Yani ne bekliyo 0 kb kulansın mı istiyon Knk 1GB Ram= 1024MB Haberin olsun

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Biz 10 kişi en üst paketi iki yıllık aldık hocam. Başka arkadaş kendi aldı biz ona yolladık. En başta vpn 200mb gözüküyordu ama şuan sınırsız kullanabiliyoruz.
Eski tek kişi sınırsız sistemini kaldırmışlar o zaman. Çok iyi olmuş. Kaspersky forumundaki mod bile tek kişi sınırsız dediği için aksini düşünemiyor insan. Hem sınırsız vpn hemde koruma fiyatı aşırı uyguna geliyor, iyi fırsat.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Volkan
Kaç kişi kullanabiliyor bunu? Çoklu kullanıma izin veriyorsa iyiymis.

Top Bottom