Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
kafanı kullan.rica etsem çözüm odaklı mesajlar atar mısınız
kafanı kullan.rica etsem çözüm odaklı mesajlar atar mısınız
Önce güzel bir tokat at kafasına sonra sersemledigi zaman acıma çak yumruğu akışına bırak sonra döversin.rica etsem çözüm odaklı mesajlar atar mısınız
ya spora başla kanka fiziğinde varmışrica etsem çözüm odaklı mesajlar atar mısınız
hocam bunları işe yaradığına inanıyormusunuzKavga etmeyi sevmeyen biride benim çare olarak 5 yıl boyunca AIKIDO savunma sanatları kurslarına gittim. Kavga etmekten çok, kavga edenleri ayırmada dahi büyük etkileri olan bir savunma sanatı, "Dövüş sanatı demiyorum" dikkat " Savunma sanatı" tavsiyem bu sanatı biraz araştırmanız olacak ve hayatınız boyunca size gelecek olan herhangi bir tehlikeli durumlarda korunacağınızdan emin olacaksınız.
Arkaya tokyo drift aç ve girişArkadaşlar 16 yaşındayım 17ye gireceğim fizik olarak yaşıtlarımdan üstün olmama rağmen kavga edemiyorum bi yardımcı olur musunuz ?
Kanka buradan ne gibi cevap bekliyorsun Allah aşkına. Teknoloji forumunda kavga etmekle ilgili sorunlarına çözüm arıyorsun ve çözüm odaklı cevap. Zor ama sen bilirsin.rica etsem çözüm odaklı mesajlar atar mısınız