Neler Yeni

KAVGA ETMEKTEN KORKUYORUM

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan
Kavga mantıklı değil, olay kaba kuvvette bitmiyor. İskelet gibi çocuğun biri bacağıma bıçak takıp kaçtı kavgada, kavga etmekten korkman en mantıklı şey
hocam eğer karşıdaki size küfür ediyorsa tek çözüm kavgadır

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,409
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hocam zaten onun dışında kavga iyi bir şey değil durduk yerde
Yok mesela şey olur ya yakın bir arkadaşın vardır mevzusu olur seni çağırır gel mevzu var diye kavgaya gidersin işte buna karşıyım mesela banane senin kavgandan yani. Böyle arkadaş bile kaybettim ben. Bilmediğim kavgalara hiçbir zaman girmedim. İyi bir şey de değil.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan
KAVGA ETMEK APTALLIKTIR!
diyelim adam yedi ceddime sövdü iskelet gibi adam üstüne 2/3 cm çakı ile artistlik yaptı ben bunu annesinin babasının tanıyamayacağı hale getirmezsem bu adam tekrar başıma bela olur

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,409
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan
Yok mesela şey olur ya yakın bir arkadaşın vardır mevzusu olur seni çağırır gel mevzu var diye kavgaya gidersin işte buna karşıyım mesela banane senin kavgandan yani. Böyle arkadaş bile kaybettim ben. Bilmediğim kavgalara hiçbir zaman girmedim. İyi bir şey de değil.
hocam arkadaş mevzusuna bende karşıyım ama mesela sevdiğim bir arkadaşım başım belada ben tekim 6/7 çingene bana saldırdı adam al gel derse oraya ordu getiririm daha geçen başımıza geldi 15 temmuzda 7kişi iskeletor gibi geldi 2.5cmlik çakı ile artistlik yaptı sonra telefonları istedi bir arkadaş kaçtı biz 2 kişi kaldık (altımıza ettik) ama geri adım atmadık kaçan arkadaş 10 kişi ile geldi bu çingenelerin kaçışı müq

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hocam arkadaş mevzusuna bende karşıyım ama mesela sevdiğim bir arkadaşım başım belada ben tekim 6/7 çingene bana saldırdı adam al gel derse oraya ordu getiririm daha geçen başımıza geldi 15 temmuzda 7kişi iskeletor gibi geldi 2.5cmlik çakı ile artistlik yaptı sonra telefonları istedi bir arkadaş kaçtı biz 2 kişi kaldık (altımıza ettik) ama geri adım atmadık kaçan arkadaş 10 kişi ile geldi bu çingenelerin kaçışı müq
Çingeneler zaten öyle anca lafta abiler icraate geldiklerinde yok. Öyle mevzuya bende giderim dediğin gibi yakın bir arkadaşımın başı belada olur kıstırırlar ama arkadaşımın hiçbir suçu yoktur o zaman mevzuya giderim kendi kavgası olmuş sayılmaz çünkü. Benim için de aynısı yapmışlardı. Eski kız arkadaşımın platoniği sıkıştırdı beni yok o kızı ben seviyorum falan çakıyla korkutmaya çalıştı bende eyvallah dedim çıktım bir telefonuma baktı adamlar 1 saat sonra nakavt dayak yediler. Ben tek girsem muhtemelen hastanelik olacaktım 4 tane keko.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan
Çingeneler zaten öyle anca lafta abiler icraate geldiklerinde yok. Öyle mevzuya bende giderim dediğin gibi yakın bir arkadaşımın başı belada olur kıstırırlar ama arkadaşımın hiçbir suçu yoktur o zaman mevzuya giderim kendi kavgası olmuş sayılmaz çünkü. Benim için de aynısı yapmışlardı. Eski kız arkadaşımın platoniği sıkıştırdı beni yok o kızı ben seviyorum falan çakıyla korkutmaya çalıştı bende eyvallah dedim çıktım bir telefonuma baktı adamlar 1 saat sonra nakavt dayak yediler. Ben tek girsem muhtemelen hastanelik olacaktım 4 tane keko.
hocam zaten şu platonik aşk meselesinden çıkan kavgalar toxic platoniklerin dayağı ile bitiyor o meseleleri hiç anlamadım sanki kızın sevgilisini dövünce kız sana gelecek çko saçma

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hocam zaten şu platonik aşk meselesinden çıkan kavgalar toxic platoniklerin dayağı ile bitiyor o meseleleri hiç anlamadım sanki kızın sevgilisini dövünce kız sana gelecek çko saçma
He ya sorma daha sonra ölüm tehditleri aldım falan ama nafile :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,633
Üyeler
164,884
Son üye
Topal
Top Bottom