o zaman toplanıp arkadaşı dövelim düzelsin sorunu doğrumuSendeki korku kavga korkusu değil dayak yemekten korkma rezil olma korkusudur birgün temiz dayak yersen alışırsın korkmazsın
İnsanlar konuşarak hayvanlar kavga ederek uzlaşır sen hangisi isen gerekli olanı yap.Arkadaşlar 16 yaşındayım 17ye gireceğim fizik olarak yaşıtlarımdan üstün olmama rağmen kavga edemiyorum bi yardımcı olur musunuz ?
bi yerin yetiyosa gel annemin yüzüne söyle lan de öyle arkadan konuşmakla adam olunmaz felan de lafla peynir gemisi yürümez de ben böyle diyince çocuk susuyor bişe diyemiyor icraata geçiremiyor çünkübeyler orası öyle ama adam anama sövüyor ve gerçekten çok eziliyorum dalga geçiyor herkes
Ne saçma bi görüş ? insan kavga etmekten korkmaz çünkü kendine küfür eden birini dövmesi insana zevk verir korkmasının sebebi dayak yerim rezil olurum kavga büyür korkusudur daha önce arkadaşımdada vardı , kavga etmekten dayak yemekten korkardı kendini savunazdı bi gün birinden dayak yiyince korkulcak bişey olmadığını kavganın kötü fakat yaşaması muhtemel olduğunu anladı korkusu geçti artık allah ne verdiyse saldırıyor .do zaman toplanıp arkadaşı dövelim düzelsin sorunu doğrumu
çözer hocamKavga etmek marifet değil. Kaba kuvvetle bir şeyi çözemezsin.
Ha şöyle çözer biri gelip anama bacıma eşime laf eder o zaman çözer.çözer hocam