LegendaryCrazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 708
Xantares peek ile kurşunu(yumruğu) 8 e bölsen yeter.Döverim bro kimse bana karışamaz hayırdır moruk ya
Xantares peek ile kurşunu(yumruğu) 8 e bölsen yeter.Döverim bro kimse bana karışamaz hayırdır moruk ya
Yanındaki kişi gerçekten kadin ise 8 kişilik gruptan kaçmandan gurur duymalı. 8 kişilik gruba tek başına girmen özellikle silah vs olmadan akılsızlıktir. Bundan dolayı bir kız senden ayrilacaksa bıraka ayrılsın onun derdi sen değilsin statüdur. Ha dersen ki kavga kaçınılmaz grubun liderini düşürür mümkünse ölümse ile tehdit ederim. Yaklaşırsanız arkadaşınız geberir şeklinde. Mümkünse kalıcı hasar verirrim kol kırmak bacak kırmak gibi maksat 1 kişiyi elemek. Göz çıkarmak da dahil. Eger gerçekten tecrübesiz 8 kişi olduklarına guveniyorlarsa düzgün kavga değil sadece gürültü olur eğer kavgadan anlayan adamlar ise seni her türlü pert eder.karşınızda 8 kişilik bir grup var ve siz yanınızdayken kız arkadaşınıza laf atıyorlar kavga olacağını az çok anladınız nasıl bir strateji izlerdiniz
ben muhtemelen aradaki en kısa olan ve bıçak taşıma ihtimali en düşük olan sırf kalabalık olsun diye gelen eleman olur ya direk ona saldırırdım
Önce kızı burada kavga çıkacak sen karışma der gönderirim sonra ben de topuklarım kim uğraşacak öyle tiplerle, bıçak taşıma ihtimali düşük olana saldırsan o sırada gruptan başka biri de bıçağı takabilir yani 8 kişi diyorsunkarşınızda 8 kişilik bir grup var ve siz yanınızdayken kız arkadaşınıza laf atıyorlar kavga olacağını az çok anladınız nasıl bir strateji izlerdiniz
ben muhtemelen aradaki en kısa olan ve bıçak taşıma ihtimali en düşük olan sırf kalabalık olsun diye gelen eleman olur ya direk ona saldırırdım