Kayıt alma programı.

VanRoyen

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhabalar

Amd ekran kartı mevcut bununla Amd software üzerinden oynadığım oyun ile son 5dk ayarlı şekilde önemli anların kayıtlarını alıyorum. Bazen aldığım kayıtlar karıncalı çıkıyor düzeltemedim. Bu yüzden bana oyun oynarken önemli kısımları kayıt alacağım bir uygulama söyler misiniz.

Merhabalar

Amd ekran kartı mevcut bununla Amd software üzerinden oynadığım oyun ile son 5dk ayarlı şekilde önemli anların kayıtlarını alıyorum. Bazen aldığım kayıtlar karıncalı çıkıyor düzeltemedim. Bu yüzden bana oyun oynarken önemli kısımları kayıt alacağım bir uygulama söyler misiniz.o ölç
obs

Ona baktım ama yapamadım nedense yada beceremedim diyeyim. Oyun oynarken son 5dk kaydını alamadım
Obs normal kayıt programı son 5 dk ilk 5 dk diye kayıt alamazsın başlatırsın ve bitirirsin kayıt tutar

Obs normal kayıt programı son 5 dk ilk 5 dk diye kayıt alamazsın başlatırsın ve bitirirsin kayıt tutar
İçindeki önemli anların kayıtlarını nasıl çıkartabiliriz. Birde onunla uğraşmak istemiyorum işte kayıt al sonra içinde önemli anları al felan ama GeForce ve Amd software böyle bir özellik var

İçindeki önemli anların kayıtlarını nasıl çıkartabiliriz. Birde onunla uğraşmak istemiyorum işte kayıt al sonra içinde önemli anları al felan ama GeForce ve Amd software böyle bir özellik var
Sadece önemli anları alacaksan steelseriesin programı var öldürdüğünde öldüğünde falan klip yakalıyor o tarz önemli anları yakalayan klip programları kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,073
Üyeler
186,446
Son üye
orcuns14
Geri