MufasaBoss
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,012
Sınava Geç Kalınca Çok Sinirlendi Habercilere Küfürler Etti Çok Güldüm Vallaha Ekran Karşısında
bunlar vermeyenler işte. okula turist gidenlerYa arkadaş bakın hayatınızdan koskoca 1 sene veriyorsunuz ne kadar uzak olduğu okulun ne kadar yorgun olduğunuz önemli değil hayatında ki geçirdiği 1 senenin kıymetini bilmek istiyorsan 2 saat erkenden kalkıp 1 saat erkenden orada olacaksın stresini atacaksın insanları gööreceksin hakediyorlar
Böyle tipte herkese at hırsızı dersen en son biri gelir sana bela olur, haberin olsun. Çocuk gayet düzgün bir tipe benziyor. Neyinden memnun olamadın bilemedimGeç kalan çocuk at hırsızına benziyor neyse bir dahaki sefere geç kalmamayı öğrenir.
Çocuğun tipte bir şey yok ki öyle bir tip olsa bile çok iyi insanlar var üstelik adam ağlıyor sence at hırsızı olsa umrunda olur muGeç kalan çocuk at hırsızına benziyor neyse bir dahaki sefere geç kalmamayı öğrenir.
La Bizi Kim AlabilirBöyle tipte herkese at hırsızı dersen en son biri gelir sana bela olur, haberin olsun. Çocuk gayet düzgün bir tipe benziyor. Neyinden memnun olamadın bilemedim![]()
Sonra böyle oluyorbunlar vermeyenler işte. okula turist gidenler
Eminim senden daha fazla net çıkartırdı sayın İpmanoğluGeç kalan çocuk at hırsızına benziyor neyse bir dahaki sefere geç kalmamayı öğrenir.
paylasmalari pek hos olmamis cocuk cok calismis belli ki bu kadar uzuluyor cekmeyin demis zaten suc yani bu yapilan.Sınava Geç Kalınca Çok Sinirlendi Habercilere Küfürler Etti Çok Güldüm Vallaha Ekran Karşısında
Suç Falan Değil Adamların İşi O Reispaylasmalari pek hos olmamis cocuk cok calismis belli ki bu kadar uzuluyor cekmeyin demis zaten suc yani bu yapilan.