Merhaba arkadaşlar arabaya yaklaşık 3 ay önce kumho marka kışlık lastik aldık ama aldık alalı daha ilk kez yar yüzü gördüler neyse 5 bin km gibi Bir şey yaptık bu 3 ay içerisinde lastiğin durumu nasıl aşşağıya lastiğin fotoğraflarını bırakıyorum.Öncelikle bizde hızlıydık döner kavşağa 70 le girilmez ama cidden önemi bir yere yetişmemiz lazımdı bugün döner kavşağa ilk biz girdik aracımda 2023 model transporter ve sağ şeritte bekleyen araba birden yola atladı direk frene oturdum lastiklerin yola tutunma sesi ve kayma sesini duydum hızım 70 gibiydi ve 6 7 metre kaydı araba yerler ise hafif hafif atan karlar vardı ıslakdtı ABS kendini baya hissettirdi sizce iyi bir mesefami birde karşı taraftaki arabanın sürücü amip beyinli olduğu için hem yolumuza atladı hemde yolun ortasında durdu gaza basıp tam göbeğe girmedi arabadan tam inecekken kaçtı hemen suçlu olduğunu biliyor çünkü ama arabanın içinden gördüğüm kadarıyla bizim arabanın tamponuyla o arabanın sol ön ve arka kapısına bir el gitmezdi herhalde ucuz atlattık arabanın kaskosu vardı ama arabanın bir gün bile sanayide durması bize zarar lastiğin fren mesafesi ve lastiğin durumu nasıl?
Ekler
Son düzenleme: