Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Tamam hocam, gözle görülür işlemci gibi FPU'lar vardı, bulabilirsem güzel bir inceleme yapacağım.
Gece yarısı şok geçirdim. Ondandır .Bak bak havalara bak. .d
Fpu nedirHocam bu etkinlik bir daha olursa her şeyi inceleyebiliyoruz değil mi sahip olduğumuz? FPU inceleyebiliyor muyum?
Vallahi güldüm ya cidden nası yaptınız onuAlıntıyı görüntüle
2 gün sonra olur gibi(!)
İşlemcide ki matematiksel hesaplamaları yapan birim ama öyle kolay hesaplamalar değil ondalık sayılar, tam sayılar, tam kare sayılar, kayan sayılar gibi. Aritmetik Mantık Birimi ile en önemli işlemci birimlerinden.Fpu nedir
benim beynim basmadı neyse tüm foruma iyi geceler yarın saat 9:00da işe gidiom bbİşlemcide ki matematiksel hesaplamaları yapan birim ama öyle kolay hesaplamalar değil ondalık sayılar, tam sayılar, tam kare sayılar, kayan sayılar gibi. Aritmetik Mantık Birimi ile en önemli işlemci birimlerinden.
Ekipman kalmadı elimde .@06ankaralı tebrikler hocam daha çok inceleme bekliyoruz sizden
İşlemcinin içindeki matematik ile alakalı işlemleri yapan edevat.benim beynim basmadı neyse tüm foruma iyi geceler yarın saat 9:00da işe gidiom bb
Peki ne kadar devam edecek? Elime Rampage'in Fury Z mouse'u gelecek ama kendisi henüz satışta değil, birkaç haftayı bulacak incelemesiHaftalık.