Neler Yeni

Kediyle Muhabbet kuşu aynı evde yaşar mı?

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
Kendim muhabbet kuşu bakıyorum,teyzem british cins kedisini sahiplendiricek bana teklif etti bende kuş bakıyorum diye mantıken kabul ettimedim aynı ortamda birbirlerine zarar vermeden yaşayabilirler mi ?
eğitirsen sorun olmaz fakat cok zor aç kalırsa yer dost falan dinlemez.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Kuş duman 5 güne

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Ne olursa olsun kedi kuşa saldıracaktır. Kedim ve sultan papağanım var, ilk zamanlarda hep kedim kafese atlar vururdu, başında dururdu fakat kuşa asla kafeste zarar veremedi. Bugünlerde ikisi de birbirinin umursamıyor ve zarar vermiyorlar. Hatta bir keresinde kuşum ben uyurken kafesin kapağını açıp çıkmış kedimle yan yana buldum bir şey yapmamıştı, büyük ihtimal arkadaşlar :love:

NOT: Böyle bir karşılaşmada kedi yemek için olmasa bile oyun oynamak için kuşu öldürür. Kuş kafeste olduğu sürece bir sorun çıkmaz. Kuşu salarken de kediyi başka odaya kapatabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alışmaları 1 yıl sürdü, 1 yıl boyunda günde 2-3 kez kedim kafese patisini sokardı. Son 1 yıldır kafesin yanından geçerken bile bakmıyor.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Ahmet Deniz
Kendim muhabbet kuşu bakıyorum,teyzem british cins kedisini sahiplendiricek bana teklif etti bende kuş bakıyorum diye mantıken kabul ettimedim aynı ortamda birbirlerine zarar vermeden yaşayabilirler mi ?
kuşu bir odaya kat kapıyı kapat olay bitti

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
evde 2 tane kedim var 2 tane de muhabbet kuşum 1. kedimin cinsi Tekir bebekken aldım ve kuşum ile oynattım onun kokusuna alıştı bir süre sonra diğer kedim Ankara kedisi oda yavruydu oda aynı şekilde oynattık alıştırdık şuan yanına bile gitmiyorlar çok iyi anlaşıyorlar biri 1.5 yaşında diğeri 1 yaşında kedilerimin kuşlarda 5 yaşında felan ben önlem olarak duvara bi vida vidaladım ve kafesi oraya taktım her ihtimale karşı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

kuşu bir odaya kat kapıyı kapat olay bitti
yok hocam öyle olmaz bence nereye kadar bi anlık boş anına gelse kafesi devirse sıkıntı kedinizi yavruyken sahiplenin ve alıştırın avcılık içgüdüsü gelişmeden

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
deneyimlerinizi paylaşır mısınız hocam
Kendi deneyimim degil kuzenimde vardı kediyi kuşa alıştırdılar kafesinde tutup falan kedi bir şey yapmıyodu daha cok kuştan korkuyodu kuştan kaçıyodu kuş ısırmaya çalışıyodu kedi hiçbirşey yapmıyodu oyun oynuyolardı baya alıştırmak önemli bi tık kediye bağlı olay.

Top Bottom