oyunbilgisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Hayırlı geceler arkadaşlar Elimdeki R9 380 4 GB 256 BİT Ekran kartımı bi türlü satamadım nerde gider yardımcı olursanız sevinirim tek fan calışmıyor onun dışında sorunsuz
1 e anca gider çalışmayan fanın altındaki mekanizma ölümü nasıl biliniyormuHayırlı geceler arkadaşlar Elimdeki R9 380 4 GB 256 BİT Ekran kartımı bi türlü satamadım nerde gider yardımcı olursanız sevinirim tek fan calışmıyor onun dışında sorunsuz
elimden cıksın 1000 e de vericem yeterki valla1 e anca gider çalışmayan fanın altındaki mekanizma ölümü nasıl biliniyormu
baya baya düşer fanı olay nasıl oldu bir dinlemek isterimelimden cıksın 1000 e de vericem yeterki valla
hocam benim elimde bi sistem vardı onu sattım ve yenisini topluycam dedim cocukluk arkadaşıma ve işlemci tavsiye etti aldık anakart tavsiye etti aldık ryzen al dedi tamam dedim sonunda kendine gtx 1660 super alıyor r9 boşa cıkıyor diyorkı sana satıyım bunu 2 bin lira olur diyo 1 fanı calısmıyo sorun olmaz ısınma donma olmaz ben zamanında 1000 tl aldım dedi şimdi sahibinden 2 bin lira olan şişirme fiyatlıları gösterdi bana bende tamam dedim cocukluk arkadaşım sonuncta yanlış yapmaz aldım o gün mutluydu bişe demedim sonucta yanlış yapmaz diye ondan 1 hafta sonra ortada hic bi şey yokken selamı sabahı kesti telefonları acmıyor s*** takmıyo bende konuşmayı kestim kendini ne zannediyo onu anlamadım sadece sence hocambaya baya düşer fanı olay nasıl oldu bir dinlemek isterim
1660 süperi acep kaça aldı yüksek ihtimalle 3 der işlem görmüş halini almıştır yok agacım işlem görmedi bak der hava atmaya kalkar boş boş gereksiz insan birde çocukluk arkadaşı diyip bazen güvenmemek gerekir bazı ortamlarda yalnız bırakır danışmak en iyisi olur ama o aldığın malın hayrını göremezhocam benim elimde bi sistem vardı onu sattım ve yenisini topluycam dedim cocukluk arkadaşıma ve işlemci tavsiye etti aldık anakart tavsiye etti aldık ryzen al dedi tamam dedim sonunda kendine gtx 1660 super alıyor r9 boşa cıkıyor diyorkı sana satıyım bunu 2 bin lira olur diyo 1 fanı calısmıyo sorun olmaz ısınma donma olmaz ben zamanında 1000 tl aldım dedi şimdi sahibinden 2 bin lira olan şişirme fiyatlıları gösterdi bana bende tamam dedim cocukluk arkadaşım sonuncta yanlış yapmaz aldım o gün mutluydu bişe demedim sonucta yanlış yapmaz diye ondan 1 hafta sonra ortada hic bi şey yokken selamı sabahı kesti telefonları acmıyor s*** takmıyo bende konuşmayı kestim kendini ne zannediyo onu anlamadım sadece sence hocam
hocam kutulu güvenlik bandı ustunde 1660 super alıyo bu havalara giriyo telefondan beni arayıp bendede r9 vardı fps artıyo yok o oluyo yok bu oluyo oyunlar akıyo diye sonra motor aldı ayrı bi havalara girdi anlamadım insanın malı olunca neden havalara girer ki1660 süperi acep kaça aldı yüksek ihtimalle 3 der işlem görmüş halini almıştır yok agacım işlem görmedi bak der hava atmaya kalkar boş boş gereksiz insan birde çocukluk arkadaşı diyip bazen güvenmemek gerekir bazı ortamlarda yalnız bırakır danışmak en iyisi olur ama o aldığın malın hayrını göremez
hocam ayıptır söylemesi özelden konuşalımmı hemen geliyorum 10-15 dakikalık işim varhocam kutulu güvenlik bandı ustunde 1660 super alıyo bu havalara giriyo telefondan beni arayıp bendede r9 vardı fps artıyo yok o oluyo yok bu oluyo oyunlar akıyo diye sonra motor aldı ayrı bi havalara girdi anlamadım insanın malı olunca neden havalara girer ki
tamamdır hocam yazıyorumhocam ayıptır söylemesi özelden konuşalımmı hemen geliyorum 10-15 dakikalık işim var
konuyu gördüm merak ettim kaça sattın sonuç olarak ?tamamdır hocam yazıyorum