Kendini yalnızlaşırmak

Reaksiyon skoru
30
kendimi insanlardan uzaklaştırıyorum iş yerinde en yakın arkadaşlarım haricinde kimseyle canım sohbet etmek istemiyor benimle konuşmak isteyen biri olsa bile konuşmayıp veya soğuk davranıp kendimden soğutup uzaklaştırıyorum neden böyle yapıyorum bu alıskanlığım yuzunden sosyal ortamlarda aktif olamıyorum neden böyle yapıyorum ve bunu nasıl aşarım?

kendimi insanlardan uzaklaştırıyorum iş yerinde en yakın arkadaşlarım haricinde kimseyle canım sohbet etmek istemiyor benimle konuşmak isteyen biri olsa bile konuşmayıp veya soğuk davranıp kendimden soğutup uzaklaştırıyorum neden böyle yapıyorum bu alıskanlığım yuzunden sosyal ortamlarda aktif olamıyorum neden böyle yapıyorum ve bunu nasıl aşarım?
belli bir süre sonra yalnızlığa alışınca kalabalık yerde bulunmak istemeyeceksin. Eğer sülalen kalabalık ise ve arada bir toplanma oluyorsa maximum o kalabalık ve bir süre sonra onu bile istemeyeceksin. Bunun tedavisi veya çözümü yok çünkü bu bir hastalık değil. Bu sadece bişeylerin etkileridir. Ülkenin genel sorunları; gerek ekonomik gerek hukuk olarak veya toplumsal sorunlar, insanların sürekli çıkar peşinde koşması ve sosyal çürüme. Bence en iyisi yalnız kalmak. Ama yalnız derken tamamen soyutlaştırılmış bir hayat değil. Kendine bir arkadaş belirle gerçek arkadaş. Hatta daha fazla arkadaşın olur. Arkadaş nasıl bulacağım dersen de herkes gibi dışarı çık birini bul diyemem çünkü yalnız bir insan herkesle öyle konuşamaz. Sana vereceğim tek çare çok takma kral. Kendini kötü hissettiren her ne ise düşünmemeye çalış, o hissi terk etmenin tek yolu bu.

Geri