Kepek İçin Ne Yapmalıyım?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,714
Geçenlerde Şu şampuan'dan aldım baya geçti fakat ne çabuk bittiğini anlayamadım bile
Sizin önerdiğiniz güzel bir şampuan var mı? deneyeyim

Sürekli şampuan değiştirmek de kepeğe neden oluyordu galiba, yoksa bu bir halk efsanesi mi emin değilim ama :D

Geçenlerde Şu şampuan'dan aldım baya geçti fakat ne çabuk bittiğini anlayamadım bile
Sizin önerdiğiniz güzel bir şampuan var mı? deneyeyim
Sebamed ürünleri güzeldir market şampuanlarını almanı önermem kepek için sürekli şampuan değiştirmek iyi değildir.

Head & Shoulders vardı ona bakabilirsin baya iddialıydı reklamlarda fln,küçük paketlerinden alıp denersen sorun çıkarsa cebin yanmaz hem.

1627927698931.png

Babamla birlikte Head&Shoulders kullanıyorduk seneler önce. Babamda aşırı kepek sorunu vardı. Ben Head&Shoulders devam ettim, yağlı saçlar için güzel oluyor ama babamda pek etkisi olmadığı için Clear kullanmaya başlamıştı. O gün bu gündür bir kez olsun ensesinde kepek görmedim.

Kısacası kişiye göre değişiyor.

Sürekli şampuan değiştirmek de kepeğe neden oluyordu galiba, yoksa bu bir halk efsanesi mi emin değilim ama :D
Annem markete gidince iki paket blendax şampuan almış ikisi de kepek önleyici .
Ben alayım dedim de onlar bitsin alırsın şimdi var dedi onları aldı alalı fena arttı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haldır Şaldır kepek önleyici olanlardan alın. :blobdance:
Trendyola falan baktım da bulamadım linkler misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sebamed ürünleri güzeldir market şampuanlarını almanı önermem kepek için sürekli şampuan değiştirmek iyi değildir.
Sebamed memnun etti beni zaten. Annemin aldığı market şampuanlarıyla çok fazla arttı
Onlar pek takılmıyor ama benim hassas olduğum bir konu olduğu için yazmak istedim

Geri