Keşke eskiden daha açık ve özgüvenli bir insan olup da kendimi millete ezdirmeseydim. Bu hep en büyük pişmanlığım olacak.Ben başlıyayım
bundan 1ay kadar önce cs.go rüyalar kabuslar kasası aldım yatırım olsun diye ozaman 230 bakiyem falan vardı hepsine alabilirdim
9tl di şuan bakıyorum 43 TL falan .....
Ve geçmişe baktığım zaman 0.03 kuruşa satılan kasalar şuan 20 25 TL
sahursuz oruçtan olduğunu sanmıyorumRamazanda sahursuz oruç tutmuştum Keşke sahur yapıp tutsaydım vücudumdaki tüm elementler eksik çıktı 3 yıldır anca düzelttim
Yetersiz beslenmiş oluyor bu da bana bay bi zaten kilo kaybı yaptı 76 kilodan 64 e kadar düştüm doktora sordum yetersiz beslenme dedisahursuz oruçtan olduğunu sanmıyorum
İlçeden başka bir ilçeye gidiyordum otobüs tıklım tıklım doluydu yaşlı bir dedeyi torunu bindirdi sonra gitti. Otobüs kalkarken parası yetmedi şoför indirdi. Aslında elim açıktır ama o an hiç bir şey gelmedi aklıma. Adam indikten sonra ulan dedim ben neden ödemedim dedim çok pişman oldum. Hadi benim dalgın anıma geldi otobüsteki 30 kişi de öyle baktı sadece. İşte keşke yapsaydım dediğim o parayı ödemekti. 5 lira filandı. Sonra adam indi naptı hiç bilmiyorum.Ben başlıyayım
bundan 1ay kadar önce cs.go rüyalar kabuslar kasası aldım yatırım olsun diye ozaman 230 bakiyem falan vardı hepsine alabilirdim
keske xboxumu satmasaydım, ilk cıktıgında 7.5'tu series x 5 e saatmıstımBen başlıyayım
Keske beslenmeme dikkat etseydim dislerime baksaydım ve iş öğrenseydim.Ben başlıyayım