Keşke yapsaydım dediğiniz şey

Ben başlıyayım
bundan 1ay kadar önce cs.go rüyalar kabuslar kasası aldım yatırım olsun diye ozaman 230 bakiyem falan vardı hepsine alabilirdim
9tl di şuan bakıyorum 43 TL falan .....
Ve geçmişe baktığım zaman 0.03 kuruşa satılan kasalar şuan 20 25 TL
Keşke eskiden daha açık ve özgüvenli bir insan olup da kendimi millete ezdirmeseydim. Bu hep en büyük pişmanlığım olacak.

Keşke bilgisayar toplamak yerine iPhone 13 satın almış olsaydım (üstüne çok fazla koydu)

Ben başlıyayım
bundan 1ay kadar önce cs.go rüyalar kabuslar kasası aldım yatırım olsun diye ozaman 230 bakiyem falan vardı hepsine alabilirdim
İlçeden başka bir ilçeye gidiyordum otobüs tıklım tıklım doluydu yaşlı bir dedeyi torunu bindirdi sonra gitti. Otobüs kalkarken parası yetmedi şoför indirdi. Aslında elim açıktır ama o an hiç bir şey gelmedi aklıma. Adam indikten sonra ulan dedim ben neden ödemedim dedim çok pişman oldum. Hadi benim dalgın anıma geldi otobüsteki 30 kişi de öyle baktı sadece. İşte keşke yapsaydım dediğim o parayı ödemekti. 5 lira filandı. Sonra adam indi naptı hiç bilmiyorum.

• Üzgün
Reaksiyonlar: B1L0
Yapsaydım dediğim zamanında ders çalışmak var, hala geçerli ama çok zorlanıyorum çalışmakta.
Yapmasaydım dediğim, keşke içimde kalsaydı da söylemeseydim. Neyse hayırlısı böyleymiş.

Ben başlıyayım
keske xboxumu satmasaydım, ilk cıktıgında 7.5'tu series x 5 e saatmıstım

keşke hdmi aşağı götürmeseydim

Ben başlıyayım
Keske beslenmeme dikkat etseydim dislerime baksaydım ve iş öğrenseydim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,997
Üyeler
192,580
Son üye
isaemirhan
Geri