Kettle önerisi (bütçe 500)

AkawA

80+
Reaksiyon skoru
47
Bütçe
500
Arkadaşlar evdeki kettle bozuldu. Anneme hediye almak istiyorum. Bütçe max 500. Bakınırken şunu gördüm nasıldır? Önerileriniz varsa bekliyorum

Arkadaşlar evdeki kettle bozuldu. Anneme hediye almak istiyorum. Bütçe max 500. Bakınırken şunu gördüm nasıldır? Önerileriniz varsa bekliyorum
Şuna bakın derim bi hocam https://www.akakce.com/kettle/en-uc...200-w-1-7-lt-cam-kettle-fiyati,714566580.html

Kanka ürünü kullanıyor musun yoksa arkadaşlarında falan mı var ?soru sorucam da :)
Yok ama 1lt en dandik Arzum kullanıyorum ve ürünleri kaliteli. O yüzden arzum önerdim hocam, Soru sorabilirsin kaynaklardan araştırıp cevap verebilirim. Bendeki aşağıda.

Ekler

• Ekran görüntüsü_20221113_162041.png
    Ekran görüntüsü_20221113_162041.png
    213.7 KB · Hit: 69
Yok ama 1lt en dandik Arzum kullanıyorum ve ürünleri kaliteli. O yüzden arzum önerdim hocam, Soru sorabilirsin kaynaklardan araştırıp cevap verebilirim. Bendeki aşağıda.
Kanka bizi uzun süre götürücek bi kettle arıyorum. Sanırım senin dediğin arzum fiyatina göre gayet kaliteli diyorsun dimi.

Kanka bizi uzun süre götürücek bi kettle arıyorum. Sanırım senin dediğin arzum fiyatina göre gayet kaliteli diyorsun dimi.
Evet. Bizi 3 4 yıl bu dandik şey götürüyor ise sizinki fersah fersah.

hocam max 200 önerin var mı
Alttaki bendeki hocam. 2 yıldır aralıksız her gün çay demliyorum bir yamuğu yok.

Alttaki bendeki hocam. 2 yıldır aralıksız her gün çay demliyorum bir yamuğu yok.
Çok teşekkür ederim hocam bakacağım

Geri