Neler Yeni

Çözüldü✓ Keycaps ve klavye hakkinda bilgi lazim

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Bivizy
Selam. Klavye hakkında merak ettiğim bazı detaylar var. Mesela klavyelere uygun switch alıp kullandığımız klavyede değiştirebiliyor muyuz + keycaps durumu için klavyenin uygun olup olmadigi nasil anlasiliyor? Mesela bende gamepower klavyesi var ben keycaps secsem alsam bunu klavyemde kullanabiliyor muyum yoksa keycapse uygun klavye mi almak lazim cevaplarsaniz sevinirim. + Olarakta keycaps sadece tuş takımı mı yoksa switch dahil mi oluyor ben sadece klavye tuşlarini degismeyi dusunuyorum.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Berat K.
Hocam switch değiştirebilirsiniz ancak bu işlem profesyonellik gerektirir yanlış bi durumda klavyeyi çöp edebilirsiniz denemenizi önermem. Klavyeniz mekanik ve normal boyutta ise hemen hemen tüm keycapsler uygundur. Gamepower'ın hangi modeli yazarsanız yorum yapabilirim. Evet keycaps sadece tuş takımıdır içinden sadece klavye tuş takımı çıkıyor, switch dahil değil.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Arnold Ciwardagexer
Selam. Klavye hakkında merak ettiğim bazı detaylar var. Mesela klavyelere uygun switch alıp kullandığımız klavyede değiştirebiliyor muyuz + keycaps durumu için klavyenin uygun olup olmadigi nasil anlasiliyor? Mesela bende gamepower klavyesi var ben keycaps secsem alsam bunu klavyemde kullanabiliyor muyum yoksa keycapse uygun klavye mi almak lazim cevaplarsaniz sevinirim. + Olarakta keycaps sadece tuş takımı mı yoksa switch dahil mi oluyor ben sadece klavye tuşlarini degismeyi dusunuyorum.
Switch değiştirmek için klavyenin hot-swap özelliği olması lazım. Ne yazık ki belş para etmez Gamepower veya Rampage klavyelerde bu özellik yok.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Arkladaşlar birinci elden yaşamış biri olarak söylüyorum klavyelerde switch değiştirmek için illaki hot-swap olması gerekmiyor, benim şuan kullandığım klavye hot-swap ancak bu klavyeyi almadan önce kullanığım klavyenin switchlerinde sorun çıkınca hot swaplarda kullanılan mavi switchlerden aldım ve biraz lehim bilgisiyle switch değişimi o kadarda zor olmadı yani yapılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,086
Üyeler
166,878
Son üye
Aktörabi
Top Bottom