keydrop güvenilir mi??

Newkon

80+
Reaksiyon skoru
18
beyler keydrop güvenilir mi? steam falan hesabımı girsem skin geliyormu?

He geliyor hatta DOGoron Lore geliyor. Bağla.

Bu tarz siteler bana hep para tuzağı gibi geliyor. Bilgisi olan bir arkadaş yorum yapar ise daha mantıklı olur.

Ellerinde olmayan skini varmış gibi gösterirler, para yatırmanız için her türlü düzenbazlığı yaparlar. Yatırdığınız parayı kaybederseniz sorun olmaz ama 5-10 dolar kazanırsanız bir bahane bulup hesabınızı kalıcı olarak yasaklarlar. Yasakladıklarını da söylemezler böylece para yatırmanızı sağlarlar. Bu keydrop dolandırıcılarına kesinlikle ödeme yapmayın.

Olurda yüksek ücretli bir silah kazanırsanız, alacağınız yanıt: "Çekim kullanım dışı. Yönetici ile görüşün"
Dolandırıcı keydrop2.png

beyler keydrop güvenilir mi? steam falan hesabımı girsem skin geliyormu?
hocam ben denedim 5 dolardan 20 dolar yaptım skini güvenli bi şekilde steama aktardığımı düşündüm 1 hafta sonra hesabım yani bugün hesabım çalınmı steam guard olmasına rağmen almaya çalışıyorum böyle işe giriceksen daha güvenilir siteler öneririm

hocam ben denedim 5 dolardan 20 dolar yaptım skini güvenli bi şekilde steama aktardığımı düşündüm 1 hafta sonra hesabım yani bugün hesabım çalınmı steam guard olmasına rağmen almaya çalışıyorum böyle işe giriceksen daha güvenilir siteler öneririm
Daha güvenilir neler var hocam

bende girdim usp katladım sonra çekmek istediimde 10 dakika skin gelmedi geince kabul ete bastım ama skin geledi takas bozuldu skinde hesaba geri dönmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

destek desen kimse bakmıyor bile

ben datdropta oynamıştım ilk 2 yatırışımda baya yüksek yüksek verdi sonra 3 kez daha yatırdım puf oldu hepsi totalde nötrledi. tekrar yatırsam yine kaybettirir büyük ihtimal havuz mantığı oluyor bu sitelerde 100 kişi kaybediyorsa 10 kişi kazanıyor illa oynayacağım dersen normal kasa açmak yerine kasa savaşı gir en azından kazanırsan daha yüksek veriyor

arkadaş dün 1000 dolarlık awp kazandı 3 bıçak olarak çekti bende arada deniyorum şansımı sorun yaşamadım

Geçen gün 20 liradan 500 liraya katladım skinimi çektim steam hesabımda duruyor şuan
1681064105311.png

Ellerinde olmayan skini varmış gibi gösterirler, para yatırmanız için her türlü düzenbazlığı yaparlar. Yatırdığınız parayı kaybederseniz sorun olmaz ama 5-10 dolar kazanırsanız bir bahane bulup hesabınızı kalıcı olarak yasaklarlar. Yasakladıklarını da söylemezler böylece para yatırmanızı sağlarlar. Bu keydrop dolandırıcılarına kesinlikle ödeme yapmayın.

Olurda yüksek ücretli bir silah kazanırsanız, alacağınız yanıt: "Çekim kullanım dışı. Yönetici ile görüşün"
Alıntıyı görüntüle
Valla ben iyi kazandım. Size öyle denk gelmiş galiba

bende girdim usp katladım sonra çekmek istediimde 10 dakika skin gelmedi geince kabul ete bastım ama skin geledi takas bozuldu skinde hesaba geri dönmedi

destek desen kimse bakmıyor bile
geldi beyler kb

Geri