Keylogger'lar silinir mi?

Kaspersky + Malwarebytes taramasından bir şey çıkmadıysa muhtemelen sorun yoktur.

en güzel çözüm temiz bir format 1 hafta önce başıma geldi herşeyle tarattım bulamadı ama ağ trafiğimi kontrol ettmi anladım
kmspico yüzünden olmuştu gittim 80 tl ye oem key aldım kafa rahat

en güzel çözüm temiz bir format 1 hafta önce başıma geldi herşeyle tarattım bulamadı ama ağ trafiğimi kontrol ettmi anladım
kmspico yüzünden olmuştu gittim 80 TL ye oem key aldım kafa rahat
Herhangi bir program yüklemedim. Linkini paylaştığım konuya bakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@iloveichigo

Hocam 3131 kez anlattım yıl olmuş 2021 artık öyle bir siteye girip bilgisayarı bozmuyorsun sadece reklamlar onlar öyle olsa buraya reklam koysalar 65k kişinin bilgisayarı gg olurdu. Keylogger dediğin şey zaten indirilip sonra açıp bir de Defender'ın taramasından geçecek anca öyle olacak sen bir şey indirmedin zaten indirsen de Defender sana "yok bro mağazadan indir" diyor yani sıkıntı olmayacak bildirimleri zaten engellemiş tarayıcı sizin bir şey yapmanıza gerek yok eğer halen panikteyseniz Kaspersky tam tarama yapın paniğiniz geçer

Hocam 3131 kez anlattım yıl olmuş 2021 artık öyle bir siteye girip bilgisayarı bozmuyorsun sadece reklamlar onlar öyle olsa buraya reklam koysalar 65k kişinin bilgisayarı gg olurdu. Keylogger dediğin şey zaten indirilip sonra açıp bir de Defender'ın taramasından geçecek anca öyle olacak sen bir şey indirmedin zaten indirsen de Defender sana "yok bro mağazadan indir" diyor yani sıkıntı olmayacak bildirimleri zaten engellemiş tarayıcı sizin bir şey yapmanıza gerek yok eğer halen panikteyseniz Kaspersky tam tarama yapın paniğiniz geçer
3131 güzel detay ;)

o.O2 teşekkürler hocam. Bazı konularda yeterli bilgim olsa bile bu virüs olayı geçmişten gelme yanlış bilgilerden midir nedir insanı korkutuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,021
Üyeler
190,844
Son üye
mehtfy
Geri