Neler Yeni

Kilo alamama sorunu !!!

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Ama bir keresinde B12 vitamini az olduğu için vücudumda takviye almıştım.
Kansızlık olabilir bende çok oldugu için direkt iğne ile kalçama vuruyorlaelardı hafta da bir ama kansıslığım var diye internetten saçma sapan şeyler yapma bende oldugu için yazdım sende olmayabilir

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Her ne yaptıysam kilo alamıyorum hormonlu yağlı yiyecekler yesem bile alamıyorum tabii ki yaşım ilerledikçe illaki alıyorumdur ama boyuma göre orantılı değil. Yaş 17 Boyum 1.85 Kilom 55-60. İdeal kilom ise 73 84 hesaplanıyor boyuma göre. Fitness'a gitsem alırım diye düşünüyorum abimde aynı şekilde almıştı. Bu bir hastalık mı yoksa vücudum kilo mu istemiyor yani ihtiyaç mı duymuyor? İnternette bulamadım fazla sorularımın cevaplarını.
hesabı çok basit aslında aldığın kalori verdiğinden fazla olsun matematik olarak kilo almak zorundasın

war20anty

80+ Bronze
Kansızlık bendede vardı takviye aldım geçti. Önceden halsizdim şuan çok rahat bi 10 15 km koşarım herhalde.

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Her ne yaptıysam kilo alamıyorum hormonlu yağlı yiyecekler yesem bile alamıyorum tabii ki yaşım ilerledikçe illaki alıyorumdur ama boyuma göre orantılı değil. Yaş 17 Boyum 1.85 Kilom 55-60. İdeal kilom ise 73 84 hesaplanıyor boyuma göre. Fitness'a gitsem alırım diye düşünüyorum abimde aynı şekilde almıştı. Bu bir hastalık mı yoksa vücudum kilo mu istemiyor yani ihtiyaç mı duymuyor? İnternette bulamadım fazla sorularımın cevaplarını.
kanka net liste
sabah
3 şekerli çay atom+ tost reçeller vb ile yarım ekmek daha ye
sabahtan sonra
kanka her şey olabilir elma muz felan ya da büskivi çikolata
öğlen
bi döner olur fastfood olur ye üstüne birde tatlı çek ohhhhh mis
öğleden sonra
al baba bi cips ye yanına bir kola patlat
akşam
bi sıcak çorba bol ekmek doğra pilav + her şey + turşu + tatlı şerbetli olursa daha iyi
akşamdan sonra
bol tuzlu çekirdek kola çikolata cips büskivi tatlı
yatmadan da 2 bardak ballı süt
110+ kilo garantili

war20anty

80+ Bronze
Kansızlık olabilir bende çok oldugu için direkt iğne ile kalçama vuruyorlaelardı hafta da bir ama kansıslığım var diye internetten saçma sapan şeyler yapma bende oldugu için yazdım sende olmayabilir
Bana hap vermişti. Kansızlık veya B12 yemeden kaynaklanıyor dedi. Doktor yemek ye çokça dedi

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Niye? Hem annem götürmez. Yemek ye alırsın der.
Halsizliğin varmış bencede vardi doktora gidince test yaptı lar sağlık ocağına gitmeni önermem bazı sonuclar yanlış çıkıyor diyorlar ama bana işte iğne yaptılar iste b12 filan
Kansızlık bendede vardı takviye aldım geçti. Önceden halsizdim şuan çok rahat bi 10 15 km koşarım herhalde.
Bak buda kansızlık sırasında halsizmis bu mesaji annene göster randevu alsın niye götürmesin ki hastaysan ben gözümün önünde noktalar dolaşıyor ışık çıkmaları oluyor intermette araştırdım ileride kötüye gidebiliyormuş dedim ama almadi randevu ben kendim aldım bazen ciddi konular olabiliyor boş yere vergi ödemiyorsun git randevu al

war20anty

80+ Bronze
kanka net liste
sabah
sabahtan sonra
öğlen
öğleden sonra
akşam
bi sıcak çorba bol ekmek doğra pilav + her şey + turşu + tatlı şerbetli olursa daha iyi
akşamdan sonra
110+ kilo garantili
Gecede koma değil mi ? :) :) :)

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Bana hap vermişti. Kansızlık veya B12 yemeden kaynaklanıyor dedi. Doktor yemek ye çokça dedi
Bazılarına ne kadar yerlerde midesini ney vitaminleri alamıyormuş

war20anty

80+ Bronze
Halsizliğin varmış bencede vardi doktora gidince test yaptı lar sağlık ocağına gitmeni önermem bazı sonuclar yanlış çıkıyor diyorlar ama bana işte iğne yaptılar iste b12 filan

Bak buda kansızlık sırasında halsizmis bu mesaji annene göster randevu alsın niye götürmesin ki hastaysan ben gözümün önünde noktalar dolaşıyor ışık çıkmaları oluyor intermette araştırdım ileride kötüye gidebiliyormuş dedim ama almadi randevu ben kendim aldım bazen ciddi konular olabiliyor boş yere vergi ödemiyorsun git randevu al
Bende öyle şeyler yoktu ışık çakmaları noktalar falan ama randevu alıp gideyim muayene olayım.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
kanka net liste
sabah
sabahtan sonra
öğlen
öğleden sonra
akşam
akşamdan sonra
110+ kilo garantili
Önermem ssd nin ömrünü kısaltır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öyle şeyler yoktu ışık çakmaları noktalar falan ama randevu alıp gideyim muayene olayım.
Yok hocam bu ayrı bir konu kansızlikla alakası yok eğer böyle bir sıkıntınız yoksa gitmenize gerek yok

war20anty

80+ Bronze
Önermem ssd nin ömrünü kısaltır

Yok hocam bu ayrı bir konu kansızlikla alakası yok eğer böyle bir sıkıntınız yoksa gitmenize gerek yok
Şöyle diyeyim çocuğum yne aynı şekilde boyum kiloma orantılı değil. Çok iyi oun oynarım mahallede ulan bir gün bir ateş bastı bir halsiz düştüm aman aman. Direkt doktora gittik hap falan verdi işte kalbime baktı sende bir şey yok dedi yani organlarda anlamında. Sonra işte kağıt geldi senin dedi demir değerlerin çokdüşük kanını Ankara'ya yollucaz. Vay anasını böyle bir korku yok sanarsın kanser oldum. Ankara falan duyunca çocuk aklı çok korktum ama dediği hapları kullandım sonra tekrar gittim değerlerin normale dönmüş dedi. Ama şuan kilom yine yok aynı şeyi yaşamak istemiyorum sadece.

O günden beri kara üzüm çok tüketirim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,628
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss