Neler Yeni

Kilo alamıyorum 3 senedir 60kg üstüne çıkamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murat Efe
Selamlar 3 senedir 60kg üstüne çıkamıyorum son 1 aydır çok şey yiyorum dün 2 porsiyon kuş başılı kaşarları pide yedim üstüne tavuk çorbası yedim üstüne eve geldim evde yedim sonra akşam yayıncıları izlerken redbul şekersiz ve cips felan yedim baktım 59kg dan 62 almışım sevindim bu günde sabah kavaltı yaptım tost yedim domates peynir labne felan atıştırdım öğlende dürüm Ekmek yedim xl akşamda iş çıkışı pilavlı döner yedim ayran felan salata yanında yemiştim ama baktım zamanda bu sefer 58kg oldumu gördüm gittim tartı aldım komşusundan onun kine baktım yine aynı yani sağlık sorunlarım mı var

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
mhrs'den bir diyetisyenden randevu al dostum, kesin çözümü o sana sunar

vecaca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
veysel
Selamlar 3 senedir 60kg üstüne çıkamıyorum son 1 aydır çok şey yiyorum dün 2 porsiyon kuş başılı kaşarları pide yedim üstüne tavuk çorbası yedim üstüne eve geldim evde yedim sonra akşam yayıncıları izlerken redbul şekersiz ve cips felan yedim baktım 59kg dan 62 almışım sevindim bu günde sabah kavaltı yaptım tost yedim domates peynir labne felan atıştırdım öğlende dürüm Ekmek yedim xl akşamda iş çıkışı pilavlı döner yedim ayran felan salata yanında yemiştim ama baktım zamanda bu sefer 58kg oldumu gördüm gittim tartı aldım komşusundan onun kine baktım yine aynı yani sağlık sorunlarım mı var
şeker ve triotine baktır. Yaş kaçtı o da etkili baya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murat Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şeker ve triotine baktır. Yaş kaçtı o da etkili baya.
19
Mesaj otomatik birleştirildi:

bünyem zayıf yani kemik olarak mı diyim bel kısmı ince yani bacak kasları felan

vecaca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
veysel
19

bünyem zayıf yani kemik olarak mı diyim bel kısmı ince yani bacak kasları felan
vitamin ve minarellerine baktır bi şey çok düşük çıkar buda hormonları etkiler. yaşın da genç daha bi an önce git ileride sıkıntı çıkmasın uzman bir doktora

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murat Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vitamin ve minarellerine baktır bi şey çok düşük çıkar buda hormonları etkiler. yaşın da genç daha bi an önce git ileride sıkıntı çıkmasın uzman bir doktora
düşük çıktı bikeresinde ilaç verdiler etki etmedi 6 ay geçti üstünden

şuan 57kg yum 2 gün önce daha 60kg vardım her şey yiyiyorum tartı felanda bozuk değil yani 2 günde nası 2kg verebiliyorum biraz çok can sıkıyor çok şükür gücüm kuvetim yerinde de

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Göktuğ Demircan
dostum öncelikle burda kimse diyetisyen kadar yardımcı olamaz arkadaşların dediği gibi randevu alıp gitmeyi denemeni öneririm

ikinci olarak "58 dim 62 oldum sevindim iki gün sonra baktım 57 idim" dediğin olay muhtemelen boş ağırlığın yani şöyle sen bi süre tuvalete çıkmazsan kilon doğal olarak artacak + vücudunun daha sindiremedigi ham yemekler de olduğu icin kilon yüksek cikacaktir sabahları bir şey yemeden tuvaletten sonra kilo olculmeni tavsiye ederim çünkü o boş ağırlığın oluyor

çok kilo verdigim icin kilo almaya çalıştığım zamanlarda akşam bakıyorum 70 iyi süper diyordum sabah bakıyordum 67/68 kiloyum

Rulep

80+ Gold
Tartıya sabah aç karna çıkacaksın

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,651
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Metabolizman hızlı büyük ihtimalle .
Kilo alman zor .
Günde 3 öğün yerine 5 -6 öğün yapıp tek seferde yemek yerine 2 seferde ye .

Chatgpt:
Metabolizması hızlı olan biri kilo almakta zorlanabilir, ancak doğru stratejilerle bu mümkün. İşte kilo almayı kolaylaştıracak öneriler:

1. Kalori Alımını Arttırın:
Günlük harcadığınızdan daha fazla kalori almanız gerekir.

Yüksek kalorili ve besleyici yiyecekler tercih edin: fındık, ceviz, badem, avokado, tam tahıllı ekmek, zeytinyağı gibi.

Ara öğünleri atlamayın ve sık sık yemek yemeye çalışın.

2. Protein Tüketiminizi Arttırın:
Kas kütlesi kazanmak için protein tüketimi önemlidir. Tavuk, balık, yumurta, yoğurt, peynir ve baklagilleri düzenli olarak tüketin.

3. Karbonhidrat ve Yağ Oranını Arttırın:
Metabolizmayı desteklemek için kompleks karbonhidratlar (tam tahıllar, yulaf, patates) ve sağlıklı yağlar (avokado, ceviz, zeytinyağı) tüketin.

4. Sıvı Kalori Tüketin:

Yüksek kalorili smoothie ve protein shake'ler hazırlayın.

Süt, badem sütü veya fıstık ezmesi gibi malzemeler ekleyerek içeceklerinizi besleyici hale getirin.

5. Ağırlık Antrenmanları Yapın:
Kas kütlesi kazanmak için düzenli olarak ağırlık çalışması yapın. Bu sayede aldığınız kaloriler yağa değil kasa dönüşür.

6. Yemekleri Çeşitlendirin:
Tekdüze beslenmek yerine farklı yiyecekler deneyerek iştahınızı canlı tutun.

7. Düzenli Uyuyun:
Kas kütlesi kazanımı ve kilo alımı için düzenli uyku önemlidir.

8. Diyetisyene Danışın:
İhtiyacınıza uygun bir beslenme planı oluşturmak için profesyonel yardım alabilirsiniz.

Unutmayın, sabırlı ve düzenli olmak bu süreçte çok önemlidir. Hızlı metabolizmaya rağmen, dengeli bir şekilde kilo alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Murat
Yüksek kalorili beslenirsen kilo alırsın

Xoleda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhar Şenek
mhrs'den bir diyetisyenden randevu al dostum, kesin çözümü o sana sunar
hepsi ezber beslenme listesi yazıp gönderiyor sporcu olduğumu belirtip beslenme listesi istemiştim 50 gram proteinli beslenme vermişti

Tiroid hastalığın yoksa düzenli şekilde kalori ihtiyacını geçersen (ortalama 200-400 kalori) kilo alamama ihtimalin yok tiroid sorunun var ise çok normal doktordan tiroid testi iste

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murat Efe
hepsi ezber beslenme listesi yazıp gönderiyor sporcu olduğumu belirtip beslenme listesi istemiştim 50 gram proteinli beslenme vermişti

Tiroid hastalığın yoksa düzenli şekilde kalori ihtiyacını geçersen (ortalama 200-400 kalori) kilo alamama ihtimalin yok tiroid sorunun var ise çok normal doktordan tiroid testi iste
doktor derken hangisine başvurucam annem ile konuşsam mı pek önemsemez çünkü yaşım 19 yani ilgilenir de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman