Amacın kilo almaksa bunu sadece shake yaparak değil, kalori hesabı yaparak almalısın. Sorduğun soruya gelecek olursak da elinde olan malzemeler gayet iyi, yapabilirisin.55 kiloyum
Evde şuan süt cicibebe muz yulaf cokokrem çikolata var bunları karıstırsam içsem ne olur Olur mu şuan evde bunlar var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birazda yer fıstığı var kuruyemiş olarak
Hocam onuda yapıyorum da az önce makarma tavuk yaptom baya porsiyon yediö salata bide. Ekstra olarak shake yapıcam. Bide hocam elimde protein tozu var ama. Spor çıkışı içmiştim. Gün içinde 2 kere içmeeiye gerek yok benceAmacın kilo almaksa bunu sadece shake yaparak değil, kalori hesabı yaparak almalısın. Sorduğun soruya gelecek olursak da elinde olan malzemeler gayet iyi, yapabilirisin.
cokokrem cikolata yerine fındık-fıstık ezmesi tercih edebilirsin. Cicibebe, fıstık ezmesi, süt, yulaf, pekmez, muz hepsini karıştırıp shake yapıyordum 60 kiloyken şuan 72 kiloyum. Ana öğünden sonra günde 1 kere içip üstüne meyve falan yiyordum.55 kiloyum
Evde şuan süt cicibebe muz yulaf cokokrem çikolata var bunları karıstırsam içsem ne olur Olur mu şuan evde bunlar var
O söylediklerinle shake yapmak bilinçsizlik. Eskide kaldı artık. O kadar şeker sonrası hem iştahın kapanır hemde yorgun düşersin. Daha sağlıklı besinlerle kilo almaya çalış.55 kiloyum