Neler Yeni

Kilo almak için ne yapmalıyım

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda Gezer
Bunu bende biliyorum ama yemek olarak ne yiyebilirim atıştırma vb bunlar hakkında bilgi edinmek için oluşturdum konuyu teşekkür ediyorum
Tavuk, Pilav, Fıstık Ezmesi, Avokado tost, Et, Peynir, Şok Kranky Corn Flakes, Yulaf, Pirinç Unu

Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Tarık Emir
Spora hemen başlama önce yavaş yavaş kilo al, bir program hazırla kendine ama o programa yavaş yavaş adapte olarak kilo al, hemen normalde yediğinden 2 kat ya da üstü yersen midene, sindirim sistemine bir anda yüklenip zarar vere bilirsin, benim sana tavsiyem yaptığın programa en az 1 ay esneterek uy mesele ilk bir kaç hafta 1 ana öğün ve 1 ara öğün atla sonra ki haftalarda sadece bir ana öğün atla daha sonra ki haftalarda sadece 1 ara öğün atla sonra hafif hafif kilo almaya başladığında artık miden, sindirim sistemin alıştıktan sonra disiplinli şekilde yaptığın programa uyabilirsin.
Benimde aklımda böyle bişey var yavastan adapte ola ola gitme gibi ama neler yemem gerektiğini felan bilmiyordum teşekkürler jj dedem
Mesaj otomatik birleştirildi:

*Prinç* bulgur makarna patates yulaf *mercimek* nohut kuru yemişler * tavuk et hindi balık* ye yiyebildiğin kadar sebze de tuket meyvelerde güzel dir kaslara da hasar ver yediklerin boşa gitmesin
Kaslara hasar vermekten kastınız

Son düzenleme:

.RBO.

80+ Silver
Benimde aklımda böyle bişey var yavastan adapte ola ola gitme gibi ama neler yemem gerektiğini felan bilmiyordum teşekkürler jj dedem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaslara hasar vermekten kastınız
Ağarlık çalışmak kaslar üstüne sitres varmek vucud ağarlığı ilede yapabilirsin ağarlık ilede seçim senin

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Şeker hastası değilsen bişi olmayacaktır, ben şeker hsatasıyım ve geçmişte bu şekilde baya sağlıksız besleniyordum ve bana bile o konuda sıkıntı çıkmadı
Hiperglisemi zaten diyabetin önceki evresidir.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
16.5 yaşındayım 181 boyum var ve 51 kiloyum gerekli doktorlara gittim herhangi bir sorun çıkmadı kilo almak için önerileriniz varmı?
haftada 3 paket cips + kola fanta sprite gibi çok şekerli şeylerden iç. Yemek yedikten sonra ağzın boş durmasın peşine bir şey ye meyve ye çikolata ye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,163
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom