Kilo almak istiyorum

m1ka7654

80+
Reaksiyon skoru
0
15 Yaşındayım 181 boyunda 58 kiloyum çevremdekiler zayıf diye dalga geçiyor ve kilo almak istiyorum. Gainer veya rice of cream falan alsam işe yarar mı ya da ne önerirsiniz.

pilavı ekmek arası ye, bebe bisküvisine aban, birde bir yerde gece yatmadan önce tuzlu su içersen işe yaradığını duymuştum

15 Yaşındayım 181 boyunda 58 kiloyum çevremdekiler zayıf diye dalga geçiyor ve kilo almak istiyorum. Gainer veya rice of cream falan alsam işe yarar mı ya da ne önerirsiniz.
pandemide gibi otur sürekli çikolata filan ye bende böyle oldum 180cm 93 kg ama pandemiden önce 45 kg dim

Kilo al ama sağlıklı al, fazla yağlı beslenme ki yağ tabakası olma imkanın varsa spora da git kas kütlesini büyütürsen emin ol yağdan daha iyidir. Gainer çok önermem bazılarında migde sorunu çıkartıyor ama deneyebilirsin tabii ki günlük sınıra uy. Rice of cream kullanmadım yorum yapamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ cicibebe öneririm

Kilo al ama sağlıklı al, fazla yağlı beslenme ki yağ tabakası olma imkanın varsa spora da git kas kütlesini büyütürsen emin ol yağdan daha iyidir. Gainer çok önermem bazılarında migde sorunu çıkartıyor ama deneyebilirsin tabii ki günlük sınıra uy. Rice of cream kullanmadım yorum yapamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ cicibebe öneririm
Hocam normal kiloma ulaştığımda spora gideceğim kilo almadan gitmek istemiyorum cicibebeyi düz mü yemeliyim?

Hocam normal kiloma ulaştığımda spora gideceğim kilo almadan gitmek istemiyorum cicibebeyi düz mü yemeliyim?
Usta bence şimdi başla, ben 55 başladım 4 ayda 70 e sağlıklı bir şekilde ulaştım asmaya da devam ediyorum. İstersen creatin kullan ama bilinçli araştırıp kullan yoksa uzun vade de böbrekler kontak kapar. Kilonu daha hızlı toplarlar creatin ama kaslarda su tutup seni ağırlaştırfığını unutma. Cicibebeyi 250g + yarım cezve süt ısıt dök üstüne ye çok güzel olur

Hem spora başka hem kilo al hocam. Neden kilo almadan spora gitmemek ister ki bi insan? Hem kas kütlesi kazanırsın hem güzelce kilonu alırsın. Sağlıklı beslenmeye bak. Aldığın kaloriyi arttır. Doktora gidip tahlil de yapabilirsin. Belki kilo almanı engelleyen bir problemin olabilir ve ona göre takviye alırsın.

Geri